Artistul și fostul politician nu a mai adus-o niciodată pe Adriana pe TV. A făcut-o însă în noua emisiune a lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

Aceasta a făcut mărturisiri din culisele vieții de cuplu. „Avem un cățel căruia îi spunem Moț și este țigan. Gogu este fratele lui Mozzart, este un bulldog cu pene. Este un papagal gri african pe care Mădălin și l-a dorit, însă nu a știut cum se îngrijește o pasăre. Așa că, atunci când l-a adus acasă, i-a dat degetele proprii să le ciuguleasca”, a povestit Adriana.

Mădălin Voicu a mărturisit că Adriana, Mozart și cu Gogu au fost, în anul de pandemie, culoarea vieții lui. “Ei sunt cei care îmi colorează viața, alături de copii, dar știu asta și sunt speculativi. Eu o am pe mama, care are 89 de ani, pe Gogu și pe Mozart și pe doamna stăpână inelelor. Adriana este bună, lungă, caldă”. Astfel isi caracterizeaza Mădălin Voicu iubita.

Artistul nu este tocmai darnic cand vine vorba de de declarații de dragoste. “Îmi spune că mă iubește la 2 ani. Partea comică este că dupa ce i-am făcut reproșuri a început cu același 3 cuvinte care ma descriu”, adică, cele de mai sus, i-a marturist Adriana lui Cristi Brancu.

Politicianul Mădălin Voicu și-a refăcut viață, după ce în 2017 a pus punct căsniciei pe care o avea cu pictorița Carmen Olteanu, împreună cu care are doi băieți. Acum, acesta se iubește cu Adiana, pe care a invitat-o să locuiască în casa sa de 2 milioane de euro, un conac moștenit de la tatăl său.

Despre iubita lui, politicianul a vorbit anul trecut la Antena Stars: „Am revăzut-o în februarie 2017, era o atracţie nevorbită, dar simţită.

Nu prea ştiu să fac curte, dar până la urmă am pupat-o. Nu a fost ceva pregătit, puteam să mă trezesc cu o geantă în cap.

Trăim acum nişte stări de parcă am fi împreună de 25 de ani. E destin! Am avut trei neveste, dar o relaţie atât de caldă nu am mai avut!”.

Vezi și Victor Slav o arată în sfârșit pe iubita lui. Femeia seamănă izbitor cu Bianca Drăgușanu! ”Tot pe stilul… Ai niște gusturi proaste”

Citește și:

Cât a plătit postul de televiziune CBS pentru interviul lui Oprah cu ducii de Sussex?

Smiley dă din casă despre Gina Pistol, pe ultima sută de metri cu sarcina: ”Nu vreau să zic că Gina mănâncă… Nu vreau să zic nici că doarme non-stop, dar ieri…”