Nu mai este un secret faptul că Mădălin Voicu spune întotdeauna lucrurilor pe nume. Recent, artistul a răbufnit și a transmis un mesaj dur în legătură cu muzica și artiștii care sunt promovați în ziua de azi. Acesta susține că totul s-a degradat, însă recunoaște că mai există o speranță totuși în industria muzicală.

Mădălin Voicu s-a arătat indignat de ce se cântă și se promovează acum. Asta chiar dacă artistul recunoaște că mai sunt câteva persoane, puține, care fac muzică „civilizat și cu profesionalism”.

“Eu, fiind muzician, s-ar putea să fiu subiectiv. Nu numai muzica, dar în general viața s-a degradat foarte tare. Nu mai există reguli de viață. Inclusiv în muzică.

Ce se cântă acum și ce stiluri se promovează sunt mai rău decât kitch-urile. Noroc că mai sunt oameni care mai știu să cânte și știu să compună, să facă muzică civilizat și cu profesionalism”, a declarat Mădălin Voicu pentru FANATIK.

Mădălin Voicu: „Dacă mă ia Dumnezeu, nu-mi pare rău decât de…”

La 70 de ani, Mădălin Voicu se gândește și la plecarea sa, chiar dacă are toate motivele să trăiască.

Concret, artistul și politicianul a precizat că, în cazul în care l-au lua Dumnezeu, regretele sale vor fi legate doar de copii și nepoți.

“Dacă e să discutăm altfel, dacă o luăm global, e vai mama noastră ce se întâmplă, în toate domeniile. Și educațional, social, politic, e totul praf!

Acum, exagerând puțin, dacă mă ia Dumnezeu, nu-mi pare rău decât de copii și nepoți. Dar ce se întâmplă acum global, e deja un semi dezastru”, a mai spus Mădălin Voicu.

“Eu sunt un om care are tot felul de fantezii, îmi plac femeile, mai beau și un șpriț, dar cu limită. Ce se întâmplă acum, cu transformările acestea care nu știu de unde au venit și de ce le promovăm noi. E un fel de asasinat al oamenilor care vor și știu să trăiască viața normală.

De ce se întâmplă lucrurile acestea? Probabil că e cineva care programează totul și atunci sigur că rămâi și prost și sărac și amărât și supărat. Se promovează lucrurile absurde, care nu au nicio regulă sau scop. Sunt total absurde”, a adăugat politicianul, refeindu-se la drumul pe care a luat-o aceasta lume.

Mădălin Voicu, despre adolescența lui plină de ”nebunii„

Mădălin Voicu și-a amintit de perioada copilăriei și recunoaște că a fost un copil rebel.

Cu câte femei s-a iubit Mădălin Voicu și câți copii are. Unul dintre ei, din păcate, nu mai este printre noi…

“Am fost un adolescent foarte rebel. Iar în perioada aceea era destul de complicat. Băieții și fetele care erau mai extravaganți, mai ales fetele, că băieții erau mai pămpălăi. Dar fetele erau deschise și pline de chestii care țineau de relații. Dar m-am descurcat bine și le-am făcut față”, a spus el secretos și nu prea.

”Am foarte multe întâmplări amuzante din perioada adolescenței. Eu am avut un cerc de prieteni, care, în mare parte, s-a pierdut. Dar stăteam zi de zi și ne cunoșteam atât de bine, că eram ca frații.

Sigur, s-au întâmplat tot felul de nebunii, întâmplări cu haz. De cele mai multe ori erau imprevizibile”, a mai spus Mădălin Voicu.

Vezi și Ioana Voicu i-a rupt turta fiicei sale! Ce obiecte a ales nepoata lui Mădălin Voicu de pe tavă, spre nemulțumirea mamei ei

Citește și:

Dublă aniversare pentru Andreea Bănică! Ziua ei și nuntă de cristal în aceeași zi! Imagini de colecție și povestea lor de dragoste adolescentină

America Express 2024: „Nu mai e safe!” Ce se întâmplă în zona în care se filmează emisiunea. MAE a transmis o alertă de călătorie