„Sunt praf !!! De cinci ore zac ! Vărsături non stop ! Asta după ce am mâncat dintr-un pepene achiziționat din piața ! Este incredibil ! Am ajuns sa mâncam pepeni cu aroma de pepene ! Ce bagă producătorii in ei ? Este a doua oară când pățesc așa ceva ! Prima data am crezut ca este o întâmplare … Culmea, vânzătorii au fost diferiți , dar simptomele sunt aceleași ! Acum îmi este, insa, mult mai rău !…Nu am mâncat nici măcar o felie ! Autoritățile trebuie sa investigheze urgent “compoziția” acestor pepeni mari , dar foarte periculoși pentru sănătatea noastră ! Producatorii acestor lubenite sunt inconștienți ! Își risca libertatea pentru o bruma de bani ! P.S. Și soției mele i s-a făcut rău … Pepenii erau uriasi și provin din Ialomița … Asta mi-a spus vânzătoarea ( pe care o voi cauta după ce îmi voi reveni ) . Încă ceva … Pentru ca nu vreau sa greșesc , va rog sa-mi spuneti unde găsesc un laborator de analiza a produselor agro-alimentare in zona Baneasa – Otopeni ? Vreau sa ma duc cu acest pepene la “control” . Astăzi am mâncat doar pepene și doua bucăți de brânza – tot din piața ! O voi analiza și pe aceea , deși persoana de la care am cumpărat brânza e de încredere . Achiziționez de ani de zile brânza de la ea . Breaking news : și soacra mea are o stare de rău stomacal și ea nu a mâncat … brânză”, a scris vedeta TV.

Citește și: Scandal la Hollywood! Angelina Jolie o atacă dur pe Amal Clooney: „E o invidioasă. Și-ar dori să fie ca mine”

Simptomele au continuat până a doua zi

Simptomele au continuat să persiste până a doua zi. El a început să-și revină, dar a mai avut senzație de greață. „A doua zi după “pepenele otrăvit “ !… Fără vărsături, dar cu o permanenta senzație de greață ! Nu am putut mânca nimic, dar am consumat 50 de grame de afinata … Revin la viața ! Am reușit sa înot și m-am bucurat de compania unor prieteni dragi . Va multumesc tuturor celor care mi-ați trimis informații legate de cazuri asemănătoare ! Este incredibil cât de mulți oameni au trait astfel de experiențe ! Nu voi lasă lucrurile ca și cum nu s-a întâmplat nimic ! Am aflat și ce metode folosesc producătorii de pepeni pentru a-i determina sa arate mari, frumoși și sa para copți … Autoritățile trebuie sa ia măsuri , iar vinovații sa plătească pt aceste practici criminale ! P.S. Sunt șocat ca sunt oameni care vazandu-ma intr-o poza postata de Tavi Clonda m-au certat ca nu mai zac ! E inimaginabil câta prostie și răutate zace in unii ! Trebuia probabil sa mor pt ca stirea sa fie și mai spectaculoasa ! Trist !”, a mai spus Mădălin Ionescu.

 

Citește și: