“M-am speriat îngrozitor! Petra nu a avut nimic până acum, și nu am știut cum să reacționez. În prima fază, a răcit puternic, probabil din cauza mea și a lui Mădălin, căci și noi ne-am luptat cu o gripă extrem de păcătoasă în ultima lună! Am ajuns la spital cu ea, atât de grav a fost totul! Medicii au consultat-o și, imediat, au decis să îi administreze un tratament care să o vindece”, a declarat Cristina Siscanu pentru WOWbiz.ro!

Citește și: Şoc în televiziune! O cunoscută prezentatoare TV a fost violată. Dezvăluiri cutremurătoare ale celebrei brunete

Petra a făcut stomatită

Însă, problemele nu s-au terminat pentru ei și fetița lor. După doar câteva zile au fost nevoie din nou de ajutorul medicilor. Și asta, pentru că după răceala, Petra a făcut stomatită.

„După răceală, Petra a făcut stomatită. Sărăcuța abia respira, nu putea să înghită nimic, vă spun sincer că îi dădeam să mănânce într-o oră și ceva. M-am panicat iar! Este greu pentru o mamă să-și vadă copilul suferind. Nu vă spun prin ce stări am trecut. În fine, am sunat iar la doctor, iar acesta mi-a recomandat să-i suplimentez copilului meu tratamentul medicamentos. Din fericire, starea micuței s-a ameliorat încet, încet și chiar și-a revenit. Acum, greul a trecut, ea este mai bine și atât eu, cât și Mădălin ne-am mai liniștit”, a mai spus Cristina.

Citește și: