„Comisia Europeană și Parlamentul european au declarat SARS- CoV-2 un virus de risc mediu, precizând ca nu este foarte periculos pentru lucrători ( a fost inclus în categoria a treia de risc și nu în a patra, care este cea mai gravă ). In documentele adoptate se menționează clar ca exista tratament eficace împotriva noului coronavirus. Deci … e cazul sa încetăm cu circul national COVID -19 ! S-a confirmat ce vă spun de aproape 4 luni … Sunt viruși gripali mult mai agresivi și mai dăunători decât cel care a declanșat pandemia.

Mulți bolnavi de COVID -19 au fost tratați cu paracetamol ( e adevărat … au fost și cazuri mai complicate ). 80-90 la suta din infectați sunt asimptomatici, adică nu au niciun fel de problema de sănătate propriu-zisa ( acest caz este fără precedent în istoria epidemiilor). Sunt oficiali români care și-au permis sa declare aceasta maladie drept una mortală, punând-o, cumva, pe același plan cu cancerul. Da, s-a murit și din cauza acestui virus, dar nu mai mult decât din cauza altora. Hai sa terminam cu numărarea bolnavilor în stilul in care număra Ghiță Pristanda steagurile in “O scrisoare pierdută” ( aveți curaj domnule Arafat să publicați statisticile zilnice din ultimele 3 luni cu infectații COVID ? ).

Hai să încetam practica internării forțate a “asimptomaticilor” ! E interzisă de convenții și tratate internaționale la care România e parte ! Hai să ne apucam de treaba ! Romania a pierdut multe miliarde de euro în aceasta perioada, iar consecințele sociale sunt incalculabile. Ok… respectam distanțarea socială și ce mai trebuie, dar renuntați la panicarea inutilă a populației! Virusul asta nu va dispărea prea curând. Cu timpul o să aflăm și alte lucruri despre el. Are o perfidie și o capacitate specială de adaptare. Și atunci … o sa fim ținuți în stări de alerta și cu măști pe față la nesfârșit ? Repet … suntem înconjurați de viruși . Ne calmăm puțin ?”, a scris Mădălin Ionescu revoltat pe facebook.

Internauții nu sunt de acord cu ceea ce spune  fostul prezentator TV și au reacționat imediat, spunând că din cauza lui și a celor care fac astfel de afirmații crește numărul infectărilor și al morților. Oamenii care îl urmăresc pe rețelele de socializare l-au criticat și i-au transmis la rândul lor că trebuie ascultat ce spun medicii, nu ce cred oamenii fără studii medicale.

„ Rămâneți la can-can-uri ieftine, astea sunt probleme ce vă depășesc. Cum adică „v-am zis eu” ? Ar trebui să ne luam după medici și atât. Am uitat, în probleme de pandemie, efectele 5G asupra organismului, teorii conspirationale toată lumea își dă cu părerea”, ”Dacă dumneavoastră sau un membru al familiei dumneavoastră ar fi fost infectat  si ar fi avut forme cum am văzut eu și cum am consultat eu ,ca  medic,nu cred că mai puneți întrebarea finală si nu cred că vă puteți calma ,nici măcar puțin”, ” Din cauza voastra, a celor ce postati astfel de afirmații va crește numărul infectaților și al morților”, au fost câteva de mesajele internauților.

Citește șiu: