Deși nu se poate spune că avea probleme cu greutatea, Mădălin Ionescu a declarat recent că ajunsese să aibă probleme cu tensiunea, dar și niște dereglări de ritm cardiac, totul din pricina kilogramelor în plus.

S-a apucat de slăbit și a dat jos deja 12 kilograme, dar dieta îi e pusă în pericol de vacanță. Zilele acestea, Mădălin Ionescu e în concediu în Grecia, iar mesele copioase și bucatele delicioase își spun deja cuvântul.

Deși renunțase la pâine și la cartofi, reducând și din porțiile de paste, iar efectele se vedeau, a reînceput să se îngrașe în vacanță, spune el.

„În ultimele trei luni și jumătate am slăbit 12 kilograme. O să mă întrebați care este dieta. Este celebră și este cunoscută de toată lumea sub numele de ”foamea”.

Am făcut foamea, am renunțat la carbohidrați, n-am mâncat deloc pâine, cartofi, paste și am mâncat extrem de puțin, fără trei mese pe zi, doar cantități infime”, a povestit el pe Instagram.

”Ei bine, am ajuns în această vacanță și de ieri, de pe drum, mâncând pâine, plus ce am mâncat aseară și azi, am luat deja aproape un kilogram, 700 de grame. Mă și gândesc: dacă într-o zi am făcut asta, ce se va întâmpla până la finalul vacanței. E complicat, te chinui luni de zile…

Am slăbit pentru că începusem să am probleme cu tensiunea, niște dereglări absurde de ritm cardiac, din cauza surplusului de greutate”, a mai explicat el.

a-slabit-12-kilogrameSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, motivul pentru care nu au mai făcut al doilea copil

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Petra, iar Mădălin Ionescu mai are doi copii dintr-o căsătorie anterioară. 

Cu toatea astea, cei doi au recunoscut că și-ar mai fi dorit un copil, însă din cauza pandemiei, nu au putut să facă acest lucru. 

„Da, ne mai dorim copii. Probabil că dacă nu ar fi fost pandemia, e posibil să fi avut deja încă unul. Doar că, cumva, m-a pus pe gânduri toată situația asta din ultimii doi ani și am avut așa o reținere.

Nu știu, vedem de acum încolo. Dar așa, da, ne-am dori. Ne place să avem familia mare. E superb când ne adunăm cu toții, e sentimentul acela de împlinire maximă. Un copil este o bucurie, chiar daca este și o responsabilitate imensă. Dar bucuria pe care ți-o aduce un copil, mai ales într-un cuplu în care iubirea e puternică, ți-aduce pur și simplu împlinire maxima”, a declarat Cristina Șișcanu pentru ciao.ro.

Vezi și Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, 13 ani de relație. Care este secretul celor doi și pe ce mizează în relația de cuplu

Citește și:

Românce la Cannes. Ce rochii au purtat Gina Chirilă și Mădălina Ghenea, pe covorul roșu

Ce spun părinții Deei Maxer despre noul ei iubit. Primele declarații ale lui Robert Drilea