Din ultima categorie face parte și Mădălin Ionescu, acesta reușind să stârnească un val de controverse, pe Facebook, în urma unei postări. Mădălin a făcut afirmații tranșante și controversate după o discuție cu prietenul Marcel Pavel, confirmat pozitiv și internat la Institutul „Matei Balș” din Capitală.

„Am vorbit mai devreme cu Marcel Pavel. Nu o să vă spun ce am discutat cu el. Este prietenul meu. Am înţeles cum a răcit. E clar. Diferenţele mari de temperatură între studioul în care prestau el şi colegii pentru o emisiune TV şi spaţiul în care îşi schimbau ţinutele puteau provoca oricui răceli puternice.

Marcel a făcut dublă pneumonie intrând înfierbântat într-o încăpere cu aerul condiţionat dat la maxim. Nimic anormal. Sau poate că filtrele de aer condiţionat erau pline de bacterii. Pare să fi existat, totuşi, un focar gripal. Cum a apărut COVID-ul în ecuaţia asta? Nu ştiu! Marcel e de o probitate morală uriaşă. A-l bănui că a acceptat nu ştiu ce parteneriat imoral ar fi absurd! Imposibil! Sistemul i-a spus că are COVID-19.

În ziua de azi nu îţi mai permiţi să răceşti de la aerul condiţionat din maşină sau pentru că ai băut cola cu gheaţă ori pentru că ai consumat prea multă îngheţată! Rişti ca odată ce ai ajuns la spital, să te găsească băieţii cu Sars-CoV-2. Dacă ai şi vreun nume sonor, eşti perfect pentru ayatollahii COVID!“, a scris Mădălin Ionescu pe pagina sa de Facebook.

Mădălin Ionescu: „Ţi se spune că ai şi gata”

Mădălin Ionescu precizează că nu acuză medicii că „au inventat“ diagnosticul, ci doar că nu are încredere în „acurateţea şi eficienţa testărilor“.

„Nu afirm că lui Marcel Pavel şi celorlalţi artişti li s-a inventat COVID-19… Pe de altă parte cum ar putea ei să conteste acest «diagnostic»? Cum poţi contesta un virus şi o afecţiune despre care nici măcar doctorii din linia întâi încă nu ştiu mare lucru după atâtea luni de confruntare? Ţi se spune că ai şi gata… Poate Marcel chiar a contractat virusul, cine ştie?

Rămân, însă, circumspect faţă de acurateţea şi eficienţa testărilor (nu e o problemă exclusiv românească, testele în sine sunt discutabile!).

Voi vorbi cu Marcel săptămâna viitoare într-o ediţie live pe pagina mea de Facebook. Va fi o discuţie de o cu totul altă factură decât cele purtate pe la TV. Ne vom face o idee mai solidă despre acest episod. Vă îmbrăţişez!“, a fost mesajul lui Mădălin Ionescu.

Marcel Pavel: „Nu am declarat și nu susțin faptul că există acest virus ordinar”

Internat la Spitalul de Boli Infecțioase „Matei Balș”, din Capitală, diagnosticat cu dublă pneumonie, dar și pozitiv la Covid-19, Marcel Pavel i-a pus la punct pe unii dintre fanii de pe Facebook, care i-au adus acuzații grave. Unii au mers până acolo încât să afirme că că ar fi fost plătit să declare că e infectat cu virusul.

„Am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, o afecțiune gravă a plămânilor, necesitând un termen foarte îndelungat pentru a mă vindeca! Unii indivizi care au venin în loc de sânge au îndrăznit să scrie pe pagina mea că am fost plătit să mă îmbolnăvesc de plămâni și stau în spital în jur de 2 săptâmâni!

Cât să fii de câine și de bătut în cap și să îmi spui asta tocmai mie! Fraților, eu sunt o persoană cu coloană vertebrală, dreaptă, nu am fost, nu sunt și nici nu o să fiu niciodată implicat politic, clar!

Nu am declarat și nu susțin faptul că există acest virus ordinar, nu l-am inventat eu, nu eu v-am blocat în case, nu sunt o autoritate în acest sens, nu sunt virusolog sau epidemiolog pentru a vă spune că acest nenorocit de Covid-19 există sau nu există, întrebați-i pe cei care l-au inventat și l-au răspândit pe întreaga planetă!

Am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, boală care îți dă niște stări cumplite! Faptul că la cele două testări de Covid de până acum am ieșit pozitiv, nu mă încântă deloc”, a scris Marcel Pavel pe Facebook.

Vezi și Jojo a făcut testul pentru coronavirus. Şi ea a intrat în contact cu Marcel Pavel

Citește și: