Mădălin Ionescu trăiește un coșmar de trei săptămâni de când se luptă cu noul coronavirus, varianta Omicron. Acesta a luat virusul din familie, după ce atât soția sa, Cristina, cât și Petra, fetița lor, s-au infectat cu Covid. Cele două au avut însă forme ușoare de boală. În schimb, prezentatorul tv a ajuns la Matei Balș, în stare gravă, cu plămânii afectați.

„N-am mai postat nimic de trei săptămâni pentru că m-am infectat cu celebrul Omicron. Nu am mai răcit de 25 de ani, așa că m-a șocat destul de tare după ce familia mea s-a infectat cu Covid.

Am început să am și eu simptome. Boala a debutat furtunos, în urmă cu 20 de zile. În prima noapte am făcut aproape 39 de grade temperatură. Am luat antibiotic, antiviral și antitermice și starea s-a ameliorat cu excepția unui hârșâit ușor, care mi s-a părut o reacție alergică la un medicament”, a povestit prezentatorul coșmarul prin care trece din cauza virusului Covid, într-un video emoționant pe pagina sa de socializare.

„În a opta zi m-am trezit din nou cu temperatură, mi-au revenit simptomele sub o amenințare destul de gravă. Temperatura am controlat-o la 38, am făcut perfuzii, sunt vânat încă. Trei zile am avut din nou febră ca-n perioada Delta.

În a 11-a zi am ajuns la spital la Matei Balș! Mi-au făcut investigații și așa am aflat că am pneumonie! Plămânii erau afectați în proporție de 15 la sută.

Am urmat un tratament nou, cu un antibiotic special. Am slăbit 5 kg și am mai luat un virus sau o bacterie de la Petra, care a dus la inflamarea gâtului. Nu sunt refăcut”, a adăugat prezentatorul de la Metropola TV.

” Luați untură de bursuc că reface plămânii!” 

Prezentatorul nu este pe deplin refăcut nici după trei săptămâni de luptă cu virusul.

„Nu am fost prea atent cu virusul pentru că fetele au avut forme ușoare. Petra a avut două ore temperatură, Cristina o zi a avut febră, cu puțina moleșeală. Luați untură de bursuc că reface plămânii! Am luat și Arbidol, aveam de la soacră-mea, ne-au trimis niște rude. Sunt vaccinat de cinci luni, dar s-au infectat și socrii mei, și ei tot vaccinați.

E adevărat că am spus că această poveste are iz de servicii secrete, dar e cu totul altă poveste. Am spus că, fiind un virus artificial, e mai periculos ca unul natural, mai simplu de controlat. Au fost afaceri sinistre în spatele acestei povești, deturnări de fonduri, abuzuri. Nici o clipă nu am spus că virusul nu există, eu am un copil grav afectat de un virus”, a mai spus Mădălin Ionescu.


Mădălin Ionescu are 51 de ani și, de mai bine de 10 ani, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc alături de Cristina Șișcanu, fost reporter la emisiunea Accest Direct, unde Mădălin a fost prezentator mai mulți ani. Mădălin Ionescu are trei copii: Ștefania și Filip, copiii lui din primul mariaj, și Petra, mezina familiei, din căsnicia cu Cristina Șișcanu.

Vezi și Detalii incendiare despre fosta soție a lui Mădălin Ionescu! Cum a ”spart” casa unui bărbat însurat

Citește și:

Motivul pentru care Măruță lipsește din platoul emisiunii. A făcut anunțul chiar el. Ce s-a întâmplat și cine l-a înlocuit?

Xonia o pune la punct pe Andreea Tonciu după ce a spus despre ea că i-a făcut masaj erotic lui TJ Miles