Mihaela Coșerariu și Mădălin Ionescu au divorțat în primăvara anului 2011, după nu mai puțin de 14 ani de mariaj. Divorțul a fost unul răsunător, căci, la acea vreme, s-a speculat că Mădălin Ionescu și-a lăsat soția și cei doi copii, Ștefania și Filip, pentru Cristina Șișcanu, care i-ar fi luat mințile prezentatorului în timp ce erau colegi la emisiunea “Acces direct“, de la Antena 1.

Mădălin Ionescu a negat însă acum cu vehemență speculațiile conform cărora Cristina i-ar fi destrămat familia. „M-am îndrăgostit nebunește. Nu am anunțat public că divorțez”, a dezvăluit acesta în emisiunea “Dosare de presă” cu Mirel Curea.

Drama lui Mădălin Ionescu: “Filip e vulnerabil într-o țară ca România”

În cadrul aceleiași emisiuni, Mădălin Ionescu a vorbit deschis și despre drama fiului său Filip, care suferă de o dizabilitate severă.

După divorțul de Mihaela, cei doi copii ai cuplului, Ștefania și Filip, au rămas în grija tatălui lor. Referindu-se la Filip, băiatul său, prezentatorul tv a declarat: ”Are un creier de geniu, însă centrii vorbirii sunt calcifiați. A dezvoltat alți centri. Trebuie să muncesc foarte mult. Eu nu o privesc ca pe o cruce”.

În urma tratamentelor de recuperare, adolescentul în vârstă de 17 ani a progresat enorm. Mădălin Ionescu acuză însă statul roman, care la această oră nu sprijină persoanele cu dizabilități în niciun fel. „Aceste persoane cu dizabilități sunt ostracizate. Filip e foarte vulnerabil într-o țară ca România. Nu mai vrea să facă sport din cauza acestei dezamăgiri.

O țară care nu are milă față de persoanele vulnerabile e înapoiată. Sunt sechele din perioadă comunistă. Se fac progrese, dar foarte încet”, a subliniat mâhnit Mădălin Ionescu, conform Click!.

Cristina Șișcanu, mamă și pentru copiii lui Mădălin Ionescu din prima căsnicie

Prezentatorul de la Metropola tv și actuala soție, Cristina Șișcanu, au sărbătorit în iunie 10 ani de la cununia religioasă. Cei doi au împreună o fetiță, Petra (4 ani), însă Cristina Șișcanu a fost practic mamă și pentru copiii lui Mădălin Ionescu din prima căsnicie.

Filip, fiul lui Mădălin, are o relație excelenta cu mama vitregă, dar și cu părinții acesteia. “E înnebunit după socrii mei. E un copil cu umor și minte de geniu”, a mai spus Mădălin Ionescu.

Cristina Șișcanu avea doar 26 de ani când a preluat responsabilitățile de mamă pentru cei doi copii ai lui Mădălin Ionescu, Filip și Ștefania, și recunoaște că i-a fost nu atât greu la început, cât frică: „Filip m-a perceput ca pe o mamă, pentru că era mai mic, avea vreo şase ani. Ştefania era mai mare, nici ca vârstă nu prea pot eu să îi fiu mamă.

Până să apară Petra, am fost doar noi. Nu Petra mi-a spus pentru prima oară mamă, ci Filip”, a dezvăluit Cristina Șișcanu, într-un interviu pentru OK!Magazine.

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu și-a refăcut viața

La 10 ani de la divorț, Mihaela, în vârstă de 45 de ani, fosta soție a prezentatorului tv, și-a găsit și ea iubirea. Cel care i-a furat inima Mihaelei se numește Cătălin și este consultant în vânzări la o firmă importantă din București. Cei doi sunt împreună de 9 luni și se află acum împreună în vacanță la Vama Veche.

Vezi și Cristina Șișcanu, fotografii îndrăznețe în costum de baie

Citește și:

Radu Vâlcan a făcut primele declarații despre numele mezinului. Ce spune și despre nași?

Dana Rogoz, mărturii teribile despre dispariția părintelui său. Care au fost ultimele sale cuvinte