Deși Berlusconi a devenit celebru pentru relațiile lui cu femei mult mai tinere decât el, actuala sa logodnică fiind mai mică cu 49 de ani decât fostul politician, el a comentat luni într-o conferință de presă despre mariajul noului lider din Hexagon. „ Il Cavaliere” l-a descris pe  Emmanuel Macron ca fiind „un flăcău arătos de 39 de ani, cu o experiență uimitoare, dar mai ales  cu o mămicuță care arată bine, care l-a ținut sub aripa ei încă de când era copil”, făcând referire la diferența de 24 de ani dintre el și soția sa, Brigitte Trogneux, fosta lui profesoară, deși acesteia nu i-a pronunțat numele.

Emmanuel Macron InaugurationSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Însă, deși voia doar să fie amuzant, lui Berlusconi un prea i-a ieșit gluma, fiind aspru criticat de internauți și de publicațiile de scandal, care îi reamintesc că nu este în măsură să vorbească, având în vedere că logodnica lui, Francesca Pascale, este cu 49 de ani mai tânără decât el și mai mică chiar și decât fiica lui, Barbara Berlusconi (32 de ani).

Berlusconi are logodnică cu 49 de ani mai tânără

De altfel, fostul premier italian și-a făcut deja o reputație pentru glumele proaste, acesta fiind lipsit de umor. Printre glumele sale celebre și aspru criticate se numără cea după cutremurul devastator din 2009 din L’Aquila, Italia, când a spus despre miile de sinistrați care au rămas fără case că ar trebui să se poarte de parcă ar fi într-o excursie cu cortul, dar și cea făcută la adresa lui Obama, fostul lider de la Casa Albă, despre care a spus că este „frumos, tânăr și ars de soare”, referindu-se la culoarea acestuia.

Emmanuel Macron, în vârstă de 39 de ani, a devenit cel mai tânăr președinte al Franței de la Napoleon încoace, și este căsătorit cu fosta lui profesoară de teatru și literatură din liceu, căreia i-a promis de la vârsta de 17 ani că o va lua de soție. Povestea lor de dragoste a ținut prima pagina a ziarelor din întreaga lume de când Macron și-a anunțat candidatura la președinție.

Citește și: