Actorul, acum în vârstă de 37 de ani, a declarat că, deși s-a simțit flatat de ofertă, a refuzat de trei ori ocazia de a juca în serialul care a debutat pe micul ecran în 2007.

Macaulay Culkin a afirmat că nu l-a atras deloc scenariul și a refuzat în repetate rânduri, chiar dacă însuși managerul său l-a sfătuit să accepte. Și chiar dacă protagoniștii serialuluiJim Parsons, Johnny Galecki, Kaley Cuoco, Simon Helberg și Kunal Nayyar – sunt plătiți cu câte un milion pe episod, Culkin nu are niciun regret.

”Aș fi avut sute de milioane de dolari acum, dacă aș fi jucat în serial. În același timp, m-aș da cu capul de pereți”, susține el, dând de înțeles că nu ar fi împlinit din punct de vedere creativ.

”O să fac niște bebeluși asiatici”

Pe de altă parte, însă, actoria nici nu pare să fie prioritatea lui Culkin pe moment. Mai degrabă e atras de ideea de a-și întemeia o familie. ”O să fac niște bebeluși”, a declarat el într-un interviu recent. Actorul este într-o relație cu Brenda Song și pare convins că aceasta este aleasa. ”E o partidă bună, așa că vreau să o las însărcinată. Clar exersăm pentru asta.

Cu ea sigur voi avea niște bebeluși drăguți. Este asiatică, așa că o să am niște bebeluși mici și asiatici. O să fie adorabil”, a mai spus încântat actorul.

Cei doi urmează să se mute împreună, îndată ce Brenda, în vârstă de 30 de ani, va găsi o casă. ”Am o viață bună. Am o familie mică și drăguță – o tipă drăguță, un câine frumos, o piscă faină, tot ce trebuie. Ne mutăm, căutăm casă și facem tot ce trebuie”, a mai spus Culkin.

Foto: Hepta

Vezi și Actrița Mila Kunis, despre relația cu Macaulay Culkin și cine e vinovat pentru despărțire

Citește și: