Mai în glumă, mai în serios, actorul și muzicianul a spus, în emisiunea „The Tonight Show”, realizată de Jimmy Fallon: „Fac orice le stimulează”.

Dacă cei mai mulți dintre actori nu suportă să se uite la propriile filme, nu e și cazul lui Macaulay Culkin. Acesta, în vârstă de 38 de ani, spune că nu îl deranjează să le vizioneze, chiar dacă îl fac să devină un pic nostalgic. De altfel, admite el, se folosește de ele în interes romantic.

Pentru că încă mai știe replicile pe de rost, adesea se trezește îngânându-se, ceea ce nu le deranjează însă pe partenere.

Pentru că în această perioadă seria ”Singur acasă” e difuzată la TV, starul evită să iasă din casă în timpul Sărbătorilor de iarnă, de teama de a nu fi recunoscut.

Vrea să-și schimbe numele, iar fanii pot vota

Actorul a mai dezvăluit că intenționează șă-și schimbe al doilea nume, Carson, cerând ajutorul fanilor în acest sens. Aceștia pot vota pe site-ul său BunnyEars.com, având de ales între „Macaulay Culkin”, „Shark Week”, „Kieran”, „The McRib Is Back” şi „Publicity Stunt”.

Vezi și Macaulay Culkin trebuia să joace într-unul dintre cele mai iubite seriale ale momentului, dar a refuzat. ”O să fac niște bebeluși asiatici!”

Citește și: