Datorită succesului înregistrat de precedentele sezoane, postul FX a prelungit „American Horror Story” cu alte trei două sezoane, astfel încât miniseria va ajunge la sezonul cu numărul 13, dar cu o distribuţie diferită.

Macaulay Culkin este cunoscut pentru a fi fost protagonistul copil din primele două filme „Home Alone”. Rolul său din „American Horror Story” va fi însă şi primul ca protagonist într-un serial de televiziune.

Deocamdată nu se cunoaşte data lansării pe micile ecrane a viitorului sezon din „American Horror Story”.

La rândul lor, Sarah Paulson şi Evan Peters se vor întoarce în viitorul sezon, după ce ambii actori au lipsit din sezonul cu numărul 9. Kathy Bates, Leslie Grossman, Billie Lourd, Adina Porter, Lily Rabe, Angelica Ross şi Finn Wittroc sunt alţi actori care vor mai face parte din distribuţie.

„American Horror Story” este un serial din genul horror care în fiecare sezon are un alt subiect şi un scenariu diferit, precum un hotel sau un ospiciu.

În sezoanele anterioare au jucat vedete precum Lady Gaga, Lena Dunham sau Penelope Cruz.

Culkin încearcă de ceva vreme să revină la actorie, dar fără succes. A participat la un casting pentru cel mai recent film al lui Quentin Tarantino, dar, așa după cum chiar el recunoaște, a fost un dezastru total.

Vezi și Macaulay Culkin, din ”Singur acasă”, a încercat să revină ca actor. Ce s-a întâmplat la prima audiție din aproape 10 ani. Actorul e complet schimbat!

Citește și: