Dacă în copilărie era considerat actorul perfect, nu se mai descurcă la fel de bine, ca adult. În plus, are stigmatul ”Singur acasă”, de care, probabil, nu va scăpa niciodată.

Deupă un rol mic făcut în “Changeland”, anul trecut, prezență rămasă însă neobservată, actorul, ajuns acum la vârsta de 39 de ani, a dezvăluit recent că ar fi vrut să revină în actorie cu un rol într-un film mare: ”Once Upon a Time in Hollywood”. Admirator al regizorului Quentin Tarantino, el a mers la o audiție pentru un rol în acest film.

Însă a fost ”dezastruos”, a mărturisit chiar el, într-un interviu recent. ”A fost un dezastru. Nici eu nu m-aș fi angajat. Oricum sunt îngrozitor când vine vorba de audiții, iar aceasta a fost prima audiție în 8 ani”, a declarat el.

Chiar dacă nu a trecut de audiție, pentru a deveni coleg de platou cu Brad Pitt și Quentin Tarantino, e clar că Culkin își alesese foarte bine filmul de revenire. ”Once Upon a Time in Hollywood” a fost premiat cu Oscar la ceremonia care a avut loc în weekend.

Celebru la o vârstă la care alții nu știau altceva în afară de joacă, Culkin a ales să stea mulți ani în umbră. A cochetat și cu muzica, dar fără prea mare succes. Gurile rele spun că și-a umplut vremea cu drogurile, într-o vreme ajungând să arate foarte rău.

actorul are acum 39 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Acea vreme pare să fi trecut, după cum se poate vedea din pictorialul cu Culin, realizat de revista Esquire.

Vezi și Starul din „Singur acasă” arăta îngrozitor acum câțiva ani și mulți credeau că este pe moarte, iar azi la 39 de ani este total schimbat. Îl mai recunoști?

Citește și: