Ruby a avut parte în ultima vreme de mai multe probleme de sănătate, în ciuda vârstei fragede. Din păcate, artista nu a scăpat, ajungând iar pe mâinile specialiștilor.

Ruby și-a îngrijorat fanii cu o postare pe rețelele de socializare, prin care anunța că starea sa de sănătate s-a degradat din nou. De data aceasta, solista a prezentat niște dureri groaznic de spate, care au trimis-o direct la medic.

În final, cântăreața și-a liniștit fanii, transmițându-le că este bine. O postare pe Instagram o înfățișează cu un plasture imens aplicat pe spate, pe toată zona care prezenta dureri.

„M-am trezit la șapte dimineața urlând de durere de spate. M-am dus la doctor plângând și m-am întors acasă zâmbind.”, a fost mesajul transmis de Ruby pe Instagram. Cântăreața nu a spus însă și ce i s-a întâmplat, concret, sau de la cei i se trag durerile.

Nu este prima dată când vedeta are probleme de sănătate

În urmă cu doar câteva zile, artista a ajuns din nou de urgență pe mâinile medicilor, după ce îi amorțise tot corpul. Chiar dacă în primă fază a ignorat simptomele care ar fi trebuit să-i trezească un semal de alarmă, Ruby a ajuns să sune în final la Ambulanță, care a transportat-o imediat la spital.

„M-a dărâmat un pic, un pic mai tare. Mi-a amorțit tot corpul. Inițial, când mi-am injectat substanța, că mi-am făcut injecția singură, m-a luat amețeala. Am zis că e normal și mi-am făcut treaba în continuare, după care am zis să mă întind puțin.

M-a luat somnul și când m-am trezit nu mai puteam să-mi țin telefonul în mână. Am început să am fibrilații, ba să-mi fie foarte cald, ba foarte rece, să tremur. M-am speriat un pic. Când a venit ambulanța aveam pulsul 42, 43, 44.

Asta i-a făcut pe doctorii de pe Ambulanță să insiste să merg la spital pentru investigații. Am stat la Urgență, în Camera de Gardă, 3-4 ore. Mi-am făcut toate investigațiile. Eu oricum am pulsul mai jos decât este normal, dar ieri a fost mai jos decât normalul meu”, declara recent cântăreața. Atunci, a fost vina ei, pentru că își injectase o substanță folosită de culturiști pentru a avea un bronz pronunțat, perfect.

Vezi și Ruby, de urgență la spital: „Am zis să-mi injectez o substanță”. A vrut să fie mai bronzată și a fost internată cu fibrilații

Citește și:

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la întâlnirea din SUA cu Joe și Jill Biden. Cele două profe de engleză au făcut alegeri total opuse

În tot scandalul facturilor gigantice la energia electrică, Bianca Drăgușanu vine cu o declarație șocantă