Adda și-a deschis sufletul și a vorbit despre lucruri neștiute din trecutul ei în cartea pe care a lansat-o recent. Cântăreața a oferit detalii despre prima ei dragoste, una extrem de toxică, și a dezvăluit prin ce momente cumplite a trecut.

Artista susține că fostul ei iubit era agresiv cu ea din cele mai ciudate motive. A fost lovită, la un moment dat, pentru că acestuia nu-i plăcuse cum se machiase.

Adda, dezvăluiri șocante despre primul bărbat din viața ei

Adda a dezvăluit în cartea ei că a avut o relație toxică, iar fostul ei iubit era destul de posesiv și agresiv cu ea. Artista nu am vrut să-i dezvăluie numele, însă a povestit cu lux de amănunte prin ce a trecut.

”O să-i spun X, nu are niciun sens să îi pronunț numele. Întâlnirile durau maximum 30 de minute. De multe ori mă săruta și pleca brusc, apoi câteva zile nu îmi dădea niciun semn.

X a fost primul bărbat din viața mea. Mă dezechilibra din toate punctele de vedere.

Îmi controla telefonul, mă suna noaptea și îmi spunea să deschid webcamul să vadă dacă sunt acasă. Îmi doream să scap de el, dar mereu reușea să mă manipuleze.

Era pur și simplu posedat, inspirându-mi teamă și teroare. Era mereu agitat, dădea din picior și îmi provoca o stare de anxietate.”, ăși amintește Adda.

”Era ca o bombă cu ceas gata să explodeze oricând”

Adda își amintește în cartea pe care a lansat-o că fostul ei iubit a lovit-o într-un restaurant, pe motiv că nu i-a plăcut machiajul ei.

Artista susține că era mereu agresiv cu ea și a dat-o cu capul de beton lângă un club.

”Era ca o bombă cu ceas gata să explodeze oricând. Cum a explodat și pe o alee din parc, cum a explodat și când i-am luat cadou un ceas mai ieftin decât își dorea. Nu a apreciat niciodată! A explodat și pe 14 februarie, la un restaurant.

Mi-a zis să mănânc repede, dădea din picior și se uita urât la mine. După ce am plecat, m-a lovit pentru că nu-i plăcea cum m-am machiat. A explodat și când mi-a spart telefonul în bucăți.

Când m-a dat cu capul de beton lângă un club, unde m-a lăsat pe jos și a plecat. Mi-a dislocat maxilarul. M-a amenințat că-mi va face rău și dacă spun cuiva. Am mâncat câteva zile printr-un pai”, rememorează iadul prin care a trecut Adda, în cartea pe care a lansat-o.

Din fericire, acum cântăreața are o viață echilibrată de familie, ea găsind un bărbat care o iubească sincer și să o prețuiască.

Vezi și Cum a fost cerută în căsătorie Adda: ”Am oprit într-un șanț, m-am pus în genunchi, în țărână, pe unde treceau animalele”

Citește și:

Vestea anului în lumea mondenă! Theo Rose este însărcinată la numai 24 de ani? Felicitările au început să curgă!

Cele mai recente declarații ale Cristinei Cioran schimbă tot ce știam despre relația ei cu tatăl copilului: ”Care vorbe atârnă mai mult ale mele sau ale lui?”