Îndrăgita actriță Lynda Carter, celebra Femeie Fantastică, a vorbit pentru prima dată într-o emisiune TV despre pierderea soțului ei, mărturisind că trăiește o adevărată dramă și nu se poate opri din plâns.

Ajunsă la 70 de ani, actrița a fost invitată în cadrul emisiunii ”The Tamron Hall Show, în cadrul căreia a vorbit despre dispariția bruscă a soțului ei, Robert A. Altman, care a murit la începutul acestui an, în urma unor complicații apărute după o procedură medicale.

Lynda Carter și Robert A. Altman au fost căsătoriți timp de 37 de ani, iar dispariția lui bruscă a fost sfâșietoare pentru actriță. Ea suferă cumplit după sufletul ei pereche.

”Plâng de trei ori pe zi, uneori.Plâng pentru că el merită orice lacrimă. Plâng pentru că îl iubesc (…). Dimineața, de obicei și în alte momente ale zilei mă gândesc la el.”, a spus ea.

lynda carterSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Totodată, actrița a făcut și alte mărturisiri despre Robert, omul care i-a fost soț timp de 37 de ani.

” Am avut o poveste de dragoste minunată și atâta timp cât eu trăiesc, el va trăi prin mine.(…) Obișnuiam să spun când trăia că dacă îi ești prieten ești cel mai norocos om din lume. Era pur și simplu unul dintre cei mai buni oameni. Am fost șocată când l-am pierdut. Nu mă așteptam”, a mai spus ea.

Lynda își mai găseste alinare doar în brațele copiilor ei, James(33 de ani) și Jessica Altman (31 de ani), cele mai de preț comori ce i-au rămas de la Robert. Însă, în imaginile alături de fiica ei, se vede cu ochiul liber că Jessica i-a moștenit nu doar frumusețea, ci și pasiunea pentru muzică, ele urcând împreună pe scenă de mai multe ori.

Lynda Carter, prima actriță care a portretizat-o pe Femeia Fantastică, se pregătește să se întoarcă pe platoul de filmare de la Wonder Woman. Aceasta va juca rolul războinicei Asteria în Wonder Woman 3 , după cum a dezvăluit chiar vedeta.

Între 1976 și 1979, Lynda Carter a intrat în uniforma lui Wonder Woman, dar în prezent, acest rol să-i fie atribuit lui Gal Gadot. Cele două au apărut deseori împreună la evenimente de promovare a filmului sau la cele dedicate femeilor. În curând, actrițele vor avea șansa să joace împreună în Wonder Woman 3.

Lynda Carter este una dintre cele mai indragite si de succes actrite din anii ’70. Desi au trecut mai bine de 40 de ani de cand impresiona în filmul care a făcut-o celebra, „Wonder Woman”, Lynda arată și astăzi foarte bine și nu-și arată deloc vârsta.

Lynda și soțul ei s-au cunoscut în 1982 în timpul unei cine oficiale. În acest perioadă, Lynda trecea printr-un divorț și nu se simțea pregătită pentru o nouă relație. Totuși, chimia dintre ei a fost mai puternică.

„Nu eram pregătită să cunosc pe cineva nou”, a dezvăluit ea pentru presa. Doi ani mai târziu, Lynda Carter s-a căsătorit cu Robert Altman, cu care are doi copii minunați.

Foto: profimedia