Actrița a fost considerată una dintre cele mai sexy femei din lume, pe vremea când juca în serialul care a făcut-o celebră, însă aceasta a reușit să-și distrugă chipul cu operațiile estetice. Mai mulți specialiști au declarat pentru National Enquirer că vedeta a mers mult prea departe cu aceste intervenții.

Ajunsă la 66 de ani, Lynda, care încearcă să-și facă o carieră în muzică, a cântat alături de trupa ei, în The Seminole Coconut Creek Casino, în Florida, și a uimit pe toată lumea cu noul ei look, acesta fiind vizibil „lucrat”.  Doctorul estetician Lyle Back a dezvăluit pentru publicația menționată că actrița a apelat la un facelift, și-a mărit pomeții și și-a făcut un implant în bărbie. „Și-a făcut un implant în bărbie. A exagerat prea mult cu această procedură”, a mai spus medicul. „Zici că are bărbie de bărbat acum. Înainte avea o bărbie mai micuță și îi stătea mai bine. Aceasta e prea proeminentă”, a precizat aceasta.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și:La doar 12 ani este vedetă pe Instagram. Zeci de mii de oameni intră zilnic pe contul ei să-i admire fotografiile și ținutele elegante

A exagerat cu operațiile estetice

„Dacă vă uitați cu atenție la pozele mai vechi, o să vedeți că nu avea pomeții așa proeminenți ca în pozele actuale. Când se măresc pe măsură ce îmbrătrânești e clar că sunt făcuți”, a mai spus  dr. Lyle. De asemenea, acesta susține că Lynda și-a făcut mai multe facelift-uri, precizând că pentru a nu mai fi așa evident poate ar trebui să-și mărească și buzele „Nu a avut niciodată buze drăguțe. Le are foarte subțiri. Și-a făcut o grămadă de proceduri, dar nu și-a făcut niciodată buzele”, a adăugat specialistul.

Citește și:S-a întors roata! Prințul Charles simte pe pielea lui cum e să fii înșelat. A fost pus de soţie într-o situaţie stânjenitoare

A fost una dintre cele mai de succes actrițe din anii ’70

Lynda Carter una dintre cele mai îndrăgite și de succes actrițe din anii ’70. Ea a devenit celebră pentru rolul din serialul „Femeia fantastică”, ce s-a bucurat de succes pe tot globul.

Ea a apărut timp de patru ani din 1975 până în 1979, în cel mai de succes serial „Femeia Fantastică” și a rămas în amintirile tuturor, în mod special, pentru costumul ei celebru, însă aceasta subliniază că nu a fost creat pentru a o arăta ca pe o femeie sexy.

Lynda a recunoscut că a speriat-o statutul de sex simbol din acea perioadă și nu se aștepta să fie atât de apreciată de public. „Niciodată nu mi-am dorit să devin un obiect sexual pentru cineva. Nu m-am gândit niciodată că o poză cu vmine va ajunge în băile bărbațiilor. Urăsc felul în care mă privesc bărbații și ce gândesc despre mine. Și știu ce cred. Ei îmi scriu și îmi spun tot timpul”, a declarat celebra actriță pentru US Magazine.

Citește și: