Zvonurile referitoare la relația celor doi au luat amploare de curând. Potrivit bârfelor, Brad, 58 de ani, și Lykke, 35 de ani, s-au „întâlnire în secret”, în ciuda faptului că cei doi nu au fost fotografiați încă împreună.

noua iubită a lui Brad PittSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6Potrivit The Sun, Lykke locuiește la trei minute de mers cu mașina de locuința lui Brad Pitt, ceea ce ar fi făcut ca idila dintre cei doi să fie mai ușor de ținut secretă.

„Brad și Lykke au reușit să scape de ochii curioșilor atât de ușor pentru că sunt vecini”, a afirmat un apropiat al cuplului.

„E perfect pentru Brad să aibă pe cineva căreia să îi placă să trăiască atât de aproape de el, încât să scape ”, a susținut aceeași sursă.

Potrivit The Sun, Brad și Lykke ar fi început idila de la jumătatea anului 2021.

În prezent, Brad Pitt este încă implicat lupta pentru custodie cu fosta sa soție Angelina Jolie, care a cerut prima dată divorțul de el în 2016.

Brad și Angelina locuiesc încă unul lângă celălalt în Los Feliz.

„Mi-am dorit să fie aproape de tatăl lor, care este la doar cinci minute distanță”, a spus Angelina Jolie pentru British Vogue anul trecut, când a explicat de ce locuiește încă în vecinătatea fostului ei soț.

Potrivit zvonurilor, Lykke locuiește într-o casă din apropiere cumpărată în 2018 pe numele fostului ei partener, Jeff Bhasker.

Lykke și Jeff au împreună un băiat, Dion, care acum are șase ani, venit pe lume cu doar trei săptămâni înainte ca mama lui Lykke să moară.


Citește și: Divorț la casa regală! Infanta Cristina a Spaniei soţul ei Iñaki Urdangarín și-au anunțat separarea după ce el a fost surprins în compania altei femei

xDana Budeanu a criticat-o fără milă pe Loredana Groza: „Ce este în neregulă cu tine?”