In sfarsit printul William a reactionat vizavi de aceasta intreaga situatie. Se arata intristat de ce se intampla si i-a spus unui prieten: “L-am tinut pe dupa umeri pe fratele meu intreaga viata si nu mai pot face asta. Suntem acum entitati separate”.

Sunt trist de toata aceasta situatie. Tot ce putem face, ce pot face este sa incercam sa-i sprijinim si sa speram ca, la un moment dat, vom fi pe aceeasi lungime de unda. As vrea ca toti sa jucam in aceeasi echipa”, a spus ducele de Cambridge.

Comentariile printului William vin in contextul in care familia regala britanica se intalneste, luni, pentru a discuta despre situatia ducilor de Sussex, Harry si Megan.

Potrivit unei surse citate de CNN, intalnirea urmeaza sa aiba loc pe domeniul regal Sandringham din Norfolk. Vor participa regina Elisabeta a II-a, printul Charles, printul William si printul Harry. Ducesa de Sussex – adica Megan Markel – e in Canada si va participa la discutie prin telefon.

Potrivit publicatiei citate, in ultimele zile, in sanul familiei regale au avut loc discutii intense, dupa ce miercuri, printul Harry si Meghan Markle au anuntat ca renunta la rangul de membri seniori ai familiei regale. In acest fel, Harry renunta si la locul sau din linia de succesiune la tron, dar si la banii pe care familia sa ii primea, in virtutea acestei pozitii.

Potrivit CNN, regina Elisabeta a II-a le ceruse lui Meghan si Harry sa nu isi anunte public retragerea. Cu toate astea, cei doi au facut-o. In plus, de Sarbatorile de iarna, tanarul cuplu regal a plecat in Canada, unde Megan Markel se afla si in prezent. Ea nu a anuntat cand va reveni in regat.

Vezi si Cine i-a sfătuit pe prințul Harry și Meghan Markle să se delimiteze de familia regală și să devină independenți. E una dintre cele mai puternice și bogate femei din lume

Citeste si: