David Pușcaș a făcut mai multe declarații cu privire la relația pe care o are în prezent cu Luminița Anghel, dar și cu privire la evenimentele din copilăria sa, scoțând la iveală detalii șocante pe alocuri.

David Pușcaș, mărturii din copilărie

Tânărul a mărturisit că a avut o copilărie frumoasă cât a fost mic, locuind alături de Luminița Anghel și Marcel Pușcaș pe Calea Victoriei. Își amintește cu plăcere de acele clipe, pe care le prețuiește și acum.

„Când eram mic nu mi-a lipsit absolut nimic(…) Am crescut pe Calea Victoriei, pe atunci mama era cu tatăl meu, Marcel Pușcaș.

Îmi e dor și acum de casa unde am locuit, pentru că eu, în timpul vieții cu mama, ne-am tot mutat. Ei au divorțat, dar a fost frumos până când a intervenit divorțul. Ei au divorțat când aveam vreo 7 – 8 ani”, a povestit el, a declarat David Pușcaș.

Eu pentru ea nu mai exist”

Apoi, viața lui s-a schimbat. Potrivit declarațiilor tânărului, actualul soț al Luminiței Anghel îl bătea, fătă ca mama lui să intervină, și chiar, adesea, nu îi dădea voie să intre în casă. Prin urmare, nu de puține ori băiatul a fost nevoit să doarmă în scări de bloc.

David susține că nu mai ține legătura cu Luminița Anghel, iar în prezent spune că nu își vorbesc nici de zilele de naștere.

„Mama nu îmi dă mesaje de sănătate, nu mă caută de sărbători, nu ne vedem de ziua mea, de ziua ei, eu pentru ea nu mai exist”, a declarat David Pușcaș pe YouTube.

Luminița Anghel, primele declarații după acuzațiile lui David

Contactată de către jurnaliștii WOWbiz.ro, Luminița Anghel a ales să fie discretă și a preferat să nu comenteze afirmațiile făcute de el. Îndrăgita cântăreață a mărturisit că și-a făcut datoria față de el atât cât s-a putut.

Prefer să nu comentez. Mi-am făcut datoria cât s-a putut. Am pus punct. Poate să spună ce dorește. Viața merge înainte. Dumnezeu are grijă de toți, în funcție de fapte ”, a declarat Luminița Anghel.

Vezi și David Puşcaş, dezvăluiri traumatizante despre copilăria cu mama lui adoptivă, Luminiţa Anghel: ”M-a călcat în picioare efectiv!”

Citește și:

De ce și-a retras Sanda Ladoși copiii de la școală: „Pentru mine a fost foarte simplu”

Cum dă jos Fuego 5 kilograme în 5 zile! Dieta lui e foarte simplă! Câte kilograme are acum