Invitată în cadrul emisiunii ”La Măruță”, Luminița Anghel a detaliat experiența neplăcută prin care a trecut. În iarna lui 2019, doctorii i-au spus că suferă de tromboză venoasă, din cauza căreia ar fi putut să-și piardă viața.

Luminița Anghel a povestit că s-a trezit într-o noapte cu dureri insuportabile la un picior. Speriată, vedeta și-a sunat de urgență medicul.

Cum a început totul

”O prietenă mi-a spus să mă duc la un control, că poate este un cheag de sânge. Eu am zis că nu se poate și am încercat să anihilez durerea cu tot felul de unguente pentru sportivi. Credeam că va trece.

Dispărea, apărea… până într-o noapte, în decembrie 2019, când m-am trezit cu gamba umflată. Nu era vânătă, ci rozalie. Dar m-am trezit de durere din somn și m-am dus la baie și când m-am privit în oglindă… m-am speriat. Era uriaș piciorul. Durerea devenea din ce în ce mai intensă, nu puteam să întind piciorul, am așteptat să se facă lumină afară ca să o sun pe doamna doctor.

Mi-a salvat viața un alt doctor, recomandat de ea. Am spus că eu cred în îngeri păzitori. M-am dus la cabinet, am făcut un ecograf și asistenta mi-a dat o rețetă, deoarece doctorul nu se afla în clinică. Eu am vrut să plec și a apărut asistenta: ”Veniți, s-a întors domnul doctor”.

Am făcut un tratament foarte agresiv cu injecții, compresii puternice, un ciorap special medical pe care l-am purtat. Pentru că domnul doctor știa că această problemă este letală”, a povestit Luminița Anghel ce i s-a întâmplat în urmă cu doi ani.

Vezi și Cu ce se ocupă în prezent David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel. Mai țin cei doi legătura?

Citește și:

Fiica Loredanei Groza a împlinit 23 de ani. Este superbă!

O mai ții minte pe Zsa Zsa Gabor? Ce s-a întâmplat cu rămășițele sale, la 5 ani de la moarte