Luminița Anghel a publicat o poză rară cu unicul ei fiu biologic, Fillip, elev în clasa a VI-a. Puștiul a terminat clasa a V-a cu medie maximă, coroniță și media 10, iar la acel moment mama lui a ținut să își exprime mândria în mediul online.

„Foarte mândra de tine, Filip! Sfârșit de clasa a-5-a, cu media 10 și coroniță. Un an ce părea greu la-nceput și care s-a sfârsit minunat! Eforturi, olimpiade, emoții și satisfacții. O dirigintă grozavă, profa de română! Felicitări, tuturor! Copiii sunt speranța și viitorul acestei țări!”, a scris Luminița Anghel pe pagina ei publică de Instagram, în dreptul unei imagini în care Filip are coronița pe cap.

Luminița Anghel și fiul ei cel mic, Filip. Foto: Instagram

Băiatul Luminiței Anghel va împlini 12 ani în decembrie

Puștiul, care va împlini 12 ani în luna decembrie, a moștenit ce a mai bun și mai frumos de la ambii părinți, dar fizic pare că seamănă mai mult cu tatăl lui, Silviu Dumitriade, ce-al de-al treilea soț al Luminiței.

Vezi și: Vedetele și copiii lor, cele mai emoționante imagini de la absolvire, serbări, banchete. Cum s-au îmbrăcat mămicile VIP pentru „ultimul clopoțel”

Filip a venit pe lume când mama lui avea 42 de ani și e lumina ochilor ei. A venit ca o minune, când artista nu mai spera. ”Filip a venit pe lume când eu aveam 42 de ani și el m-a ținut și mă ține tânără în continuare. Acum avem un membru nou în familie, un animal de companie și îmi dă de lucru ca un bebeluș.

Filip și-a dorit foarte mult sa aibă un cățel și ne-am hotărât sa ii oferim acest dar, având în vedere că majoritatea activităților sunt închise. Tatăl lui i-a dat libertatea de la început, de când era mic, să decidă singur și sa își asume singur dacă a greșit și acum este foarte echilibrat”, declara artista.

luminita-anghel-familieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Luminița Anghel l-a născut pe Filip la 42 de ani

Luminița Anghel s-a căsătorit, în 2012, cu Silviu Dumitriade. Cei doi au un băiat, pe Filip. David Pușcaș a fost adoptat de artistă atunci când era măritată cu Marcel Pușcaș. Anterior căsniciei cu Pușcaș, Luminița a mai fost căsătorită cu Dragoș Anghel. Și actualul partener de viață al artistei a trecut prin două divorțuri.

”Având în vedere experiențele din trecutul meu, în sensul ca am mai fost căsătorită, as putea spune ca a treia încercare a fost cu noroc. Și el spune la fel pentru ca și la el a fost a treia căsătorie. Ne-am regăsit, trăim într-o armonie puternică, într-o liniște și pace extraordinară.

Omul este în căutarea iubirii toată viata lui. Eu cred ca orice om poate iubi și se poate îndrăgosti la orice vârstă și spun asta din propria mea experiență. Nu mi-am pierdut niciodată speranta și credință. Sunt un om foarte optimist, râd foarte mult și sunt veselă. Am avut și eu foarte multe încercări, dar m-am ridicat și am reușit sa depășesc și să privesc cu optimism zilele ce au urmat”, declara Luminița pentru Spynews.ro, despre soțul ei, Silviu Dumitriade.

Citește și: David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, a ajuns pe mâinile medicilor! Diagnosticul primit la numai 25 de ani

Citește și: Ce vedetă „l-a adoptat” acum pe David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel: „E ca și copilul meu, trebuie să am grijă de el”