Luminița Anghel și Nico, două soliste desăvâșite cu voci puternice, se duelează în bucătăria lui Nicolai Tand, astăzi și mâine, de la ora 12:00, la Antena Stars. Ele vor găti mâncărurile lor preferate și se vor așterne la povești cu Maria Simion.

Cu dragoste și prietenie, pentru totdeauna”

Luminița va dezvălui care a fost momentul în care și-a cunoscut actualul soț. Deși pe atunci nici prin gând nu-i trecea că între ei se va înfiripa ceva, artista i-a dat un autograf cu mesajul „cu dragoste și prietenie, pentru totdeauna”.

L-am cunoscut cu foarte mulți ani în urmă, într-o conjunctură total diferită. Era un adolescent într-o piscină, într-o curte, la Corbeanca, unde am fost în vizită, căsătorită în perioada aceea cu altcineva, la sfârșitul lui 1998. El era în piscină, cu mama lui, cu fratele lui și i-am dat un autograf”, își amintește Luminița. Cu toate că soțul ei este mai mic decât ea cu 10 ani, artista spune că acum asta nu mai reprezintă o problemă. „El a avut grijă, răbdare și mi-a șters orice urmă de îndoială din minte și din suflet, așa că toate decurg extraordinar, ca și cum ne-am ști de-o viață”, a mai spus cântăreața.

IMG-20150518-WA0000

Luminița Anghel și Maria Simion

Și Nico, cea care speră să obțină din partea fanilor emisiunii titlul de „Star Chef”, va dezvălui, mâine, secretul mariajului său, care durează de 20 de ani. Și tot atunci, îndrăgita cântăreață va povesti de ce a renunțat să mai mănânce dulciuri și cu ce le înlocuiește atunci când îi este poftă. 

Credit foto: arhiva personală, Antena Stars.