Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Luminița Anghel a dezvăluit secretul ei pentru o siluetă de invidiat. Artista a povestit și că mulți ani s-a luptat cu kilogramele în plus. Iată cum a reușit aceasta să slăbească 35 de kilograme și cum se menține ea acum.

Se pare că artista evita pe cât de mult posibil încă din copilărie să mănânce dulciuri, grăsimi sau să exagereze la masă.

”Vin dintr-o familie de grași. Și am avut parte de o frustrare continua pentru a îmi menține silueta. Nu puteam sa mănânc tort la o zi onomastică, o sarma de Crăciun și așa mai departe. Totul era așa, în limita bunul simt. Am avut mari probleme de greutate”, a recunoscut cântăreața.

Luminița Anghel a cântărit 93 de kilograme

Artista a mai povestit că pe timpul sarcinii ajunsese să cântărească 93 de kilograme. După naștere s-a văzut nevoită să ia măsuri drastice. A ales să meargă la sală și să facă exerciții alături de un antrenor personal. Vedeta cântărește acum 58 de kg, arată Cancan.

Dieta cu care cântăreaţa a slăbit 35 de kilograme nu a fost una complicată, ci uşor de ţinut de către toate persoanele care vor să-şi subţieze silueta.

”Nu a fost o rețetă minune. Am încercat tot ce se putea încerca. Unele au funcționat, altele nu, câteodată am slăbit, alteori am stagnat. Eu, într-un final, am slăbit mâncând foarte puțin. După modelul celor care și-au făcut intervenția cu celebra tăiere a stomacului, eu mănânc așa pentru că așa îmi doresc.

Puțin, dar orice, cu măsură, și nu mănânc seara, după ora 18.00. Nu beau deloc alcool, noi nu avem în casă sucuri acidulate. Nimeni nu consumă.

Acum am 58 de kilograme, față de 93, cât aveam atunci când l-am născut pe Filip. M-am apucat din nou de sală, am antrenor personal. Îl duc pe Filip la școală și mă opresc la sală. Stau două ore la sală”, povestea Luminița Anghel în urmă cu trei ani.

luminita anghel a slabit 35 de kilogrameSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Recent, artista a postat o imagine cu ea pe pagina personală de Instagram, în care era îmbrăcată cu echipament sportiv. Vedeta a povestit că de aproape un an parcurge pe jos, într-un ritm alert, câte 10 kilometri.

”Mersul sportiv pe care-l fac zilnic cu fetele, cei 10 km pe stradă indiferent de vremea de afară, au devenit stilul meu de viață. În luna mai fac un an de când am început. Nici eu nu am crezut că voi fi în stare sa mă țin. Vă pup pe toți❤️”, a scris vedeta în mediul online.

Vezi și Cum arată Luminița Anghel la 53 de ani, de când face zilnic 10 kilometri: „Când mă privesc în pozele din trecut nu mă plac”

Citește și:

Petre Roman se mută din România împreună cu întreaga familie: „Scapă de mizeria de aici”

Katie Holmes, moment stânjenitor la Săptămâna Modei de la New York