Luminița Anghel are 53 de ani și, ca multe colege de breaslă, solista pare că folosește aplicația FaceApp pentru a-și înfrumuseța pozele pe care le postează pe Instagram. Inclusiv rețelele sociale oferă tot felul de filtre și de programe de editare, așa că tentația este mare pentru toată lumea. Pozele Luminiței, de pe Instagram, arată ca desprinse din revistele glossy, iar solista a început să fie acuzată că a exagerat cu intervențiile estetice. Ceea ce nu știu oamenii este că da, acesta este rolul acestor filtre, de a te întineri și de a-ți evidenția trăsăturile: pomeții, conturul buzelor, ochii etc.

Solista s-a săturat să citească tot felul de comentarii răutăcioase, așa că a decis să-i blocheze pe cârcotași. „Bună dimineața, dragilor! Voi cum vă descurcați cu cei care vă spun răutăți? Cu cei care știu mai bine decât voi cum e bine, ce trebuie să faceți, cât ați greșit? Care sunt născuți cu piatra ridicată și abia asteaptă o ocazie? Pentru care sportul principal este ocara? Eu le dau block, voi? Hai să avem o zi minunată! Vă iubesc!”, a scris vedeta, pe Instagram.

Luminița Anghel, ironică la adresa celor care o critică

Luminița Anghel a publicat azi (28 iulie) o fotografie cu ea de la 18 ani, alături de un mesaj virulent și ironic la adresa celor care o critică: „Pe spatele acestei fotografii scrie iunie 1987. Adică acum 35 de ani. Aviz ,,drăgălașilor” care insistă cu ,,ți-ai umflat buzele”. Machiajul e conform vârstei și vremurilor (18 ani). Fără gene semipermanente ca acum și filtre. Iar medicina estetică nu intrase la noi în țară. Vă pup pe voi cei frumosi și buni și vă iubesc! Rămâneți așa, că lumea e plină de ceilalți”, a scris Luminița, cu ironie, pe Instagram.

Pe 21 mai 2005, Luminiţa Anghel şi trupa Sistem obţineau locul al treilea la concursul Eurovision, găzduit atunci de Ucraina. Este una dintre cele mai bune performanțe ale României, la Eurovision, alături de Mihai Trăistariu (locul 4 în 2006) și Paula Seling și Ovi (locul 3 în 2010).

luminita-anghel-6SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Citește și: Lor nu le pasă de celulită și vergeturi! 10 dive surprinse în costum de baie, la plajă. Sunt celebre, bogate și adorate de toată lumea

Citește și: Cum arată Monica Anghel fără machiaj: „Poza asta nu are nici un filtru”. Ce truc are pentru prospețimea tenului, la 50 de ani