Mezinul fostei gimnaste și a lui Bobgadm Jianul, fostul soț al Juliei Chelaru, a primit numele Victor.

Fostei campioane i-au fost alături alte gimnaste de aur, precum Andreea Răducan, Dana Sofronie, Monica Roșu, Larisa Iordache, dar și antrenorul Octavian Bellu, Maria Fumea sau Elisabeta Lipă, președintele Agenției Naționale pentru Sport.

”Durul” Octavian Bellu chiar a fost surprins într-o ipostază rară, el ținând în mâini, cu mare emoție, piciorușele lui Victor. Își stăpânește emoțiile, dar e clar că ele sunt acolo!

”Să vă bucurați de darul prețios ce a apărut în viața voastră, Cătălina și Bogdan!”, a fost mesajul Monicăi Roșu.

catalina-ponor-si-a-botezat-al-doilea-baietelSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

”Seară de poveste! Cătălina & Bogdan”, a scris pe rețelele de socializare și Dana Sofronie.

Cătălina Ponor a schimbat mai multe ținute!

Evenimentul de sâmbătă a început, așa cum era și firesc, la biserică, acolo unde Victor a primit taina botezului. Îmbrăcată într-o rochie bleu și aranjată la patru ace, Cătălina Ponor a strălucit, emoționată la maximum de importanța momentului.

De la biserică, invitații s-au îndreptat spre o locație din Snagov, pe lac, unde a avut loc petrecerea. Cătălina Ponor s-a schimbat în a doua rochie, una lila, semn că a pregătit în detaliu totul.

Alături l-a avut pe Bogdan Jianu, soțul ei, care a îmbrăcat și el o ținută elegantă.

Gimnastele de aur au strălucit în ținutele lor scurte și colorate!

Decorul de la restaurant a fost și el unul special, cu multe baloane și flori naturale. Cât despre colegele lui Ponor, s-au întrecut în frumusețe! Andreea Răducan a fost o prezență delicată, într-o rochie ivoire, de lungime medie, care i-a pus perfect silueta în valoare.

Monica Roșu a purtat roz, în timp ce Larisa Iordache, căsătorită în urmă cu câteva zile, a ales o rochie bleu. Ambele gimnaste au venit îmbrăcate în rochii scurte. Ar fi fost și păcat să nu se întâmple așa, pentru că ambele arată de milioane, sportul spunându-și, iată, cuvântul!

Alături de ele a fost și Elisabeta Lipă, înveșmântată într-o rochie albă, midi, extrem de bucuroasă de reîntâlnire.

Cătălina Ponor mai are un băiețel acasă, pe Vlad, născut în decembrie 2022.

Cătălina Ponor, însărcinată pentru a doua oară! Are un băiețel de nici un an și abia s-a căsătorit în vară! „Mai repede decât ne-am fi putut imagina!”

Fosta mare sportivă este căsătorită din iunie 2022 cu Bogdan Jianu, un cunoscut regizor, actor și scenarist, dar și cascador, care a fost căsătorit mai mulți ani cu cântăreața Julia Chelaru.

În iulie 2023, la un an de la cununia civilă, Cătălina și Bogdan au făcut cununia religioasă. Atunci, mirele a susprins apărând pe cal, iar mireasa într-o caleașcă trasă de cai.

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu, nuntă și botez în aceeași zi. Campioana noastră, ca o prințesă în rochia de mireasă

Cei doi se cunosc de mai bine de un deceniu, însă abia din 2018 au început să formeze un cuplu.

„Nu m-am mirat că sunt împreună. O cunoșteam pe Cătălina din aceeași conjunctură, ieșeam împreună, eram prietene, amice. Am un costum de baie primit cadou de la ea! Nu mă mai miră nimic!

Când am aflat că sunt împreună i-am invitat la o cafea. Și ea a zis că e ciudat. Nu cred că au avut o relație înainte să divorțăm, poate doar o simpatie”, declara Julia, fosta soție a lui Bogdan Jianu, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, după divorțul de regizor.

Multiplă campioană olimpică, europeană și medaliată mondială, Cătălina Ponor ocupă un loc de primă mărime în istoria gimnasticii mondiale.

În 2022, International Gymnastics Hall of Fame, galeria mondială a stelelor gimnasticii, a inclus-o pe constănțeancă în promoţia 2022 a IGHOF, alături de alte cinci legende ale acestui sport, cu ocazia celei de-a 25-a ceremonii anuale.

În 2021, Cătălina a fost aleasă prin vot membru în Comisia Sportivilor din Federația Internațională de Gimnastică.

Fostul soț, Bogdan Jianu, așteaptă al doilea copil cu Cătălina Ponor, dar acum Julia Chelaru a făcut și ea anunțul!

Vezi și Cătălina Ponor a născut un băiețel! Prima imagine cu cel de-al doilea copil: „Bine ai venit în această lume și în familia noastră, micuț soare!”

Citește și:

Ilona Brezoianu s-a căsătorit! Imagini de la cununia civilă, unde a venit în fustă scurtă și teniși! Cine este soțul actriței

Toate imaginile de la nunta fiului Gabrielei Firea. Cum s-au îmbrăcat cuscrele și nașa în biserică și la petrecerea fastuoasă. Familia miresei a venit din SUA, Olanda și Noua Zeelandă

Vezi pe Libertatea subiectele la proba la română la Evaluare Naţională 2024, iar de la ora 13.00, rezolvarea subiectelor la română – Evaluare Naţională 2024!