Wendy Madison Bauer a fost alături de actorul Luke Perry, care a murit pe 4 martie, până în ultima clipă. Femeia, fostă actriță, acceptase recent cererea în căsătorie a lui Luke și cei doi începuseră planurile de nuntă.

Înainte să-și deschidă un cabinet de terapia de cuplu și familie Beverly Hills, Madison s-a aflat și ea timp de șapte ani în lumina reflectoarelor. Cunoscută drept Madison Bauer, ea a jucat din 2004 până în 2011 în filme seriale celebre precum „House”, „Crash” sau „The Mentalist”.

Citește și: Gabriela Cristea, înlocuită la „Te iubesc de nu te vezi”. Cine va fi gaza emisiunii

Lodognica lui Luke Perry a fost actriță timp de 7 ani

 Academia Americană de Film a omis să îi omagieze pe Luke Perry la secțiunea In MemoriamSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Aceasta studiat Psihologia Clinică la Universitatea Antioch din Los Angeles. Are și o diplomă de licență în Științe Politice și Literatură Engleză de la Universitatea din Louisiana, unde a absolvit Summa Cum Laude.

Luke Perry și Madison au fost foarte discreți privind relația lor. Cei doi s-au afișat prima data împreună în public, în mai 2017, la premiile GLAAD Media din New York, însă au preferat să-și trăiască povestea de iubire departe de ochii curioșilor. Așa se face că doar apropiații știau că cei doi s-au logodit și aveau planuri de nuntă.

Luke Perry, cunoscut în întreaga lume pentru rolul lui Dylan, tânărul rebel din Beverly Hills, 9021,  a murit pe 4 martie, la spitalul Saint Joseph din Burbank, California, la câteva zile după ce a suferit un accident vascular cerebral masiv.

Shannen Doherty, actrița care a jucat alături de Luke Perry în serialul „Beverly Hills 90210”, a făcut declarații emoționante despre regretatul actor. Bruneta a fost devastată de teribila veste că partenerul ei din filmul care i-a făcut celebri s-a stins din viață.

 

Citește și: