Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Luke Perry a murit astăzi,  la spitalul  St. Joseph din Burbank, la trei zile după accidentul vascular.

Purtătorul de cuvânt al starului a declarat că Luke s-a stins din viață înconjurat de familia sa, printre care cei doi copii Jack și Sophie, logodnica lui Wendy Madison Bauer, fosta sa soție Minnie Sharp, mama lui Ann Bennett, tatăl vitreg  Steve Bennett, fratele lui  Tom Perry și sora sa,  Amy Coder. Toți sunt devastați de moartea neașteptată a starului.

 

Paramedicii au răspuns miercuri la ora locală 9.40 a.m. la un apel din casa actorului din Sherman Oaks, L.A. Miercuri, în aceeaşi zi cu accidentul vascular cerebral, 20th Century Fox a anunţat că Beverly Hills 90210 se va relua.

Actorul, în vârstă de 52 de ani, îl interpretează pe Fred Andrews în serialul de succes „Riverdale”. Perry a jucat şi în filme ca „Buffy, spaima vampirilor” şi „8 Seconds”. Nu se știu detalii despre starea actorului, însă în presa de peste Ocean au apărut informații că Luke ar fi în comă indusă. Familia însă a negat , precizând doar că este sedat.

Luke Perry a suferit de cancer colorectal

Luke Perry  s-a luptat și cu cancerul, în 2015. Mai exact, în urma unei colonscopii, în 2015, medicii i-au descoperit pe intestin excrecențe precanceroase și l-au operat de urgență. „În momentul de față, sunt 23 de milioane de americani care nu-și fac astfel de analize. Dacă și eu așteptam, azi nu mai eram aici, aveam un scenariu diferit. Colonscopia mi-a salvat viața”, a declarat acesta, după ce a învins nemiloasa boală. .

Cazurile de cancer  colorectal au început să crească și în rândul tinerilor, însă dacă este descoperit timpuriu, înainte să se împrăștie în corp, sunt 90% șanse să supraviețuiești cel puțin încă cinci ani. Medicii recomandă ca oamenii să-și facă colonscopii începând cu vârsta de 50 de ani, însă dacă există factori de risc sau cazuri de cancer în familie, acestea ar trebui făcute mai devreme.

Perry susține că a început să lupte împotriva cancerului de colon pentru prima dată, după ce și-a pierdut un prieten care suferea de această boală, apoi a fost martor cum soția celui mai bun prieten al lui din copilărie, Chad Schrack a reușit să supraviețuiască acestei afecțiuni, fapt pentru care a inițiat o campanie  de luptă împotriva cancerului colorectal, intitulată “One Million Strong”, care încurajează oamenii să-și facă analize, astfel descoperind și el că suferă de această boală.

Shennen Doherty, iubita lui din film,Brenda,  a trecut și ea prin momente cumplite, după ce a fost diagnosticată cu cancer.

 

Citește și: