După infectarea cu noul coronavirus, Luis Lazarus ar fi ajuns pe mâinile medicilor. Acesta ar fi mers joi seara la Spitalul Universitar din Capitală pentru a primi îngrijiri medicale, potrivit gândul.ro. Rămâne de văzut cum va evolua starea de sănătate a acestuia.

Până în acest moment, Luis Lazarus s-a arătat destul de sceptic în ceea ce privește noul virus. Mai mult, a susținut în repetate rânduri că efectele virusului SARS-CoV-2 nu ar fi atât de grave pe cât se prezintă.

În ceea ce privește restricțiile impuse de autorități și măsurile luate pentru combaterea răspândirii virusului, și la acest capitol vedeta s-a arătat destul de neîncrezătoare și și-a manifestat opoziția.

Cunoscutul om de televiziune s-a făcut remarcat în ultimul an prin participarea la numeroase proteste anti-restricții care au avut loc în România. El s-a declarat nu o dată admirator al Dianei Șoșoacă și al discursului anti-mască al acesteia.

Luis Lazarus, sceptic în privința noului coronavirus

În trecut, Luis Lazarus a lansat o serie de atacuri la dresa autorităților și a declarat că se face o tevatură prea mare pe seama virusului. Mai mult, despre primul caz de infectare cu virusul SARS-CoV-2 spunea că nici măcar nu a fost real.

„Se continuă psihoza coronavirus, desigur fără nicio logică! China anunța că a vindecat recent doi pacienți la 96 și respectiv 98 de ani! Numărul pacienților vindecați e mai mare decât al celor infectați! Au fost 95 de mii, din care s-au vindecat peste 51 de mii!!!

Noi am avut pacienți care s-au vindecat fără să ia vreun medicament, cum spuneam, cu ciorbiță și fripturică! Primul caz nici nu a fost real! Practic italianul nu a îmbolnăvit pe nimeni, deși a călătorit cu avionul de două ori și s-a întâlnit cu multă lume in țară!!!”, declara Luis Lazarus în urmă cu ceva timp.

Vezi și Alexandru Arșinel, despre lupta pe care a dus-o pentru viață, după ce a fost infectat cu Covid. Mărturiile unui fost bolnav de coronavirus, la 81 de ani

Citește și:

Interviu EXCLUSIV Anca Dumitra: ”Cel mai bun lucru este să îți trăiești adevărul din inima ta”

Surpriză de proporții! Cristina Spătar s-a despărţit de iubitul tinerel! Primele declarații ale artistei