Într-un concert susținut recent, actorul-muzician în vârstă de 55 de ani a trecut printr-un moment penibil, pe care a știut însă să-l depășească grație simțului umorului.

Pantalonii vedetei au crăpat exact în zona care sub nicio formă nu trebuia expusă publicului. Departe de a ascunde sub preș un astfel de moment, despre care oricum tabloidele ar fi scris, Stamos, care a devenit recent tată, pentru prima oară în viața sa, actorul a scris despre asta pe Twitter.

”Prima oară când Tom Ford mă dezamăgește. Pantalonii mi s-au rupt la primele cinci minute de concert cu Beach Boys, în Dallas”, a scris el pe rețeaua de socializare.

Mai mult, ca să nu existe dubii și curiozități, el a postat și câteva fotografii grăitoare, cu pantalonii care l-au pus într-o postură indecentă.

De menționat e că pantalonii sunt parte dintr-un costum de trei piese, de peste 5.000 de dolari, semnat de designerul Tom Ford.

Actorul a încheiat cu o glumă, în stilul caracteristic: ”Cred că Jonas este în spatele acestei farse! (sau fundul meu a crescut)”.

Ambele piste sunt posibile. În ultima vreme, John Stamos și muzicianul Nick Jonas și-au tot făcut farse unul altuia. Au purtat tricouri imprimate unul cu chipul celuilalt, ba chiar Stamos a afișat un fals tatuaj cu Nick Jonas.

Vezi și John Stamos a devenit tată! Își vede visul cu ochii la 54 de ani! Fotografia adorabilă pe care a împărtășit-o cu fanii

Citește și: