William și Kate s-au căsătorit în 2011, după o relație de 8 ani, presărată cu multe certuri și împăcări. Însă, cei doi au ales să se despartă o perioadă mai lungă în 2007, când ducele de Cambridge era fascinat de Rose Hanbury.   Andrew Morton a dezvăluit în cartea sa că înainte de separarea lor din 2007, Ducele de Cambridge nu a fost cel mai bun partener și a făcut-o pe Kate să sufere foarte mult.

 

În plus, relația lor nu era deloc văzută cu ochi buni de prietenii ducesei de Cambridge, potrivit lui Andrew Morton,  care erau de părere că William o tratează pe Kate cu răceală și se comportă cu ea de parcă i-ar fi servitoare, nu iubită. Aceștia priveau neputincioși cum Kate se îndepărtează tot mai mult de ei pentru a fi mereu la dispoziția iubitului ei și chiar  au răsuflat ușurați când au aflat că s-au despărțit, pentru că Middleton părea tot mai nefericită.

Prințul William o trata cu răceală pe Kate Middleton

„În timpul relației cu William, ea și-a supărat mulți prieteni pentru că nu făcea niciun efort să se vadă cu ei”, scrie Andrew. „ Încăpățânat și puternic, William era uneori o prezență copleșitoare pentru Kate, pe care o trata mai degrabă ca pe o servitoare decât ca pe iubita lui”, susține Andrew.

Michael Choong, un prieten universitar al cuplului i-a povestit lui Morton că William o ignora adesea pe Kate la evenimente importante și se așteapta ca ea să fie acolo mereu pentru el, când avea el nevoie.  „El putea fi foarte rece cu ea, iar ei nu-i plăcea când William o ignora și intra în conversație cu cineva și se comporta de parcă ea nici nu era acolo. El se aștepta ca Catherine să se țină după el și pe măsură ce se cunoștea mai bine, el parcă o ținea și mai mult în lesă lângă el”, a spus Michael.

„Relația lor era foarte instabilă. Ba se certau, ba se împăcau”,  a mai spus un alt prieten.

Kate și William s-au împăcat după aproape un an de despărțire, dar Kate i-a pus atunci condiții. I-a dat un ultimatum lui Wiliiam, în care l-a avertizat că ori se căsătoresc, ori se despart definitiv, iar fiul cel mare al lui Lady Di s-a conformat. În 2010, și-au anunțat oficial logodna, iar în 2011 s-au căsătorit, iar acum au o familie superbă, fiind părinții a trei copii.

Citește și: