Ediție plină de surprize, de anunțuri importante și de emoții la Survivor România. Toate s-au întâmplat în Consiliul de Eliminare de miercuri, când Daniel Pavel a anunțat numele concurentului care a întrunit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor.

Lucianna Vagneti a fost eliminată de la Survivor după 10 săptămâni

Lucianna Vagneti este concurenta eliminată din echipa Războinicilor, însă vestea a fost primită cu oarecare bucurie de către braziliancă. ”Sunt foarte bucuroasă pentru că am trăit momentul până aici. Am văzut că Survivor nu este numai despre joc, ci și despre strategie și cum să te porți cu niște persoane. Mi-am dat seama că nu sunt atât de tare cum trebuie să fie o persoană pentru Survivor. Am ajuns aici singură, dar plec cu niște persoane care au intrat în sufletul meu”, a declarat aceasta înainte ca flacăra ei în competiție să fie stinsă.

Războinica a petrecut 10 săptămâni în concurs și s-a topit de dorul soțului și al fiicelor. Lucianna este originară din Brazilia, dar este stabilită în România de 11 ani și lucrează ca antrenor de fitness la o sală din Ploiești. Este căsătorită din 2013 cu Constantin Vagneti și au două fetițe.

La plecare, Lucianna a făcut un gest emoționant pentru colegii ei Războinici. Înainte să-i îmbrățișeze le-a oferit câte o brățară, bijuteriile din scoici fiind confecționate de ea acolo, în junglă.

lucianna-vagneti-si-sotul-ei-4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

După despărțirea încărcată de emoție, au urmat câteva minute pline de veselie atunci când concurenții au primit cea mai frumoasă veste. ”Săptămâna viitoare este săptămâna Unificării”, le-a spus Domnul Dan! Practic, așa cum știm din edițiile precedente, triburile vor locui de acum pe aceeași insulă, vor manca la aceeași masă și vor avea parte de celebra petrecere a unificării. Vor primi haine elegante, vor face duș, fetele vor fi machiate și coafate. Rămâne de văzut, însă, cum vor socializa și cum vor gestiona conflictele inerente.

Citește și: Isterie la Survivor după ce patru foști concurenți s-au întors în Dominicană. Reacțiile au apărut imediat

Citește și: Câți bani a luat Crina Abrudan la Survivor, în cele 4 săptămâni. Suma nu e mică deloc