Îndrăgitul actor și-a anunțat fanii că de 4 zile se află în spital, în urma unei probleme de sănătate deloc ușor de trecut cu vederea. Se pare că artistul este suspect de infarct, iar vestea a venit ca un șoc pentru toți cei care îl cunosc și admiră.

Lucian Viziru a publicat un videoclip pe platforma Youtube, în care apare pe patul de spital, cu branula în mână, explicându-le urmăritorilor săi că anul 2022 a început cum se poate mai rău pentru el. Cântărețul se află intenat la Spitalul Floreasca, unde medicii îl țin sub strictă supraveghere, fiind suspect de infarct.

„Eu sunt în momentul ăsta în spital. Sunt aici de pe 31 decembrie 2021. Revelionul l-am făcut aici. Da, sunt un norocos.

Inițial s-a crezut că am făcut infarct. Am avut dureri mari în capul pieptului. Durerea se ducea jos spre brațul stâng. La prima analiză în ceea ce privește inima mi-au ieșit negative.

A doua zi, enzimele astea au ieșit pozitive. Am avut din nou suspiciunea la povestea asta cu infarctul. Astăzi am fost mutat din salonul de Terapie Intensivă înapoi în salonul ăsta, unde am ajuns în prima zi. Sper să reușesc să plec mâine acasă.

E bine în Spitalul Floreasca. M-au tratat frumos. Ieri și alaltăieri nu am avut voie să mă mișc din pat”, a povestit actorul revenit recent în România, după mai mulți ani petrecuți în Germania.

Lucian Viziru spune însă că în prezent se simte ceva mai bine și că abia așteaptă să ajungă acasă.

Vezi și După 7 ani de viață în Germania, Lucian Viziru a încărcat tot ce avea în două mașini și s-a întors în România: „Treci acasă! Acolo facem ce vrem noi!”

Citește și:

Mesajul Alinei Sorescu după un an în care s-a vorbit doar despre divorțul ei

Mai este sau nu Vica Blochina cu milionarul grec? Blonda a luat o decizie radicală!