Lucian Viziru și-a început anul 2022 în spital. Actorul a fost internat la „Floreasca”, unde a petrecut și Revelionul. El a dezvăluit abia acum, imediat cum a aflat, care este afecțiunea pe care i-au descoperit-o medicii.

La sfârșitul anului trecut i s-a făcut rău în casă și credea că va face infarct. Lucian Viziru, în vârstă de 45 de ani, a ajuns al spital, unde medicii i-au făcut mai multe analize.

Artistul, care recent s-a mutat din nou în România, după ce a stat câțiva ani în Germania, a primit sute de comentarii de la fanii săi, care sunt convinși de cauza bolii sale. Aceștia spun că problemele sale de sănătate sunt urmarea vaccinului anti-Covid pe care l-a făcut.

Joi, într-un video postat pe contul său de YouTube, Lucian Viziru a explicat ce probleme are și transmițând tuturor un mesaj.

„Foarte mulți mi-au scris la comentarii că știu ei că, bineînțeles, ce am avut eu la inimă e de la vaccin, sigur e de la vaccin. Că te-a bătut Dumnezeu că ai scuipat cipuri (…)

În urma ultimului RMN pe care l-am făcut la inimă a reieșit că eu aș fi avut, la un moment dat, miocardită. Este o afecțiune de care poate suferi absolut oricine”, a risipit misterul Lucian Viziru.

Afecțiunea de care vorbește Viziru este întâlnită, în mod special, la bărbații cu vârste între 20 și 40 de ani, eventual sportivi, cum e și cazul său, el practicând din copilărie tenis.

Lucian Viziru, care s-a întors definitiv în România după 7 ani petrecuți în Germania, spune că există niște efecte secundare similare și după vaccinul anti-Covid, însă „nu la 4-5 luni după ce m-am înțepat”.

Vezi și Lucian Viziru a luat o decizie drastică, după ce a trecut printr-o încercare cumplită, fiind suspect de infarct

Citește și:

Bridget Fonda, de nerecunoscut la 12 ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor

Soțul Mihaelei Cernea, de la Class, s-a urcat beat la volan și a distrus două mașini. Bărbatul are și ordin de protecție pentru că și-ar fi agresat soția