Simona Gherghe declara la vremea respectivă că Lucian Viziru a cerut o sumă de bani pentru a apărea în emisiunea pe care aceasta o modera. În acel moment, actorul tocmai se despărțise de Tania Budi, iar prezentatoarea TV ar fi vrut ca artistul să vorbească despre acest subiect la ea în emisiune. 

“Omul ne-a cerut bani și apoi a vrut drept la replică pentru că am spus pe post că a cerut bani. El a intrat să dea un drept la replică, l-a dat. La revedere! Iar eu am trecut la următorul invitat. Acesta a fost Cătălin Botezatu.

Cât despre bani, eu am adus probe, am arătat e-mailul.

Cum adică, nu l-am plătit pe Goran Bregovic și să-l plătesc pe Lucian Viziru? Cât despre sfaturile lui… Asta-i bună, mă învață Lucian Viziru pe mine să fac televiziune! Fiecare să facă ce știe mai bine, el muzică, eu televiziune”, a spus fosta prezentatoare de la “Acces Direct”. la momentul respectiv, conform cancan.ro

Lucian Viziru a mărturisit că nu ceruse bani pentru el, ci pentru trupa lui, care era formată din cinci băieți. 

“Eu nu am cerut bani ca să vin în emisiunea dumneavoastră, eu am cerut bani pentru cântare. Eu nu cer niciodată bani pe unde mă duc să vorbesc. Am cerut 1000 de euro pentru trupa Lucian Viziru, care e formată din cinci băieți”, a spus, atunci, și actorul.

După 11 ani de la acest eveniment, Lucian Viziru a declarat că nu s-a împăcat cu Simona Gherghe. Mai mult decât atât, artistul a atacat-o în continuare pe prezentatoarea TV.

“M-a enervat, dă-o … M-au invitat la emisiune și eu le-am cerut… nu știu, 2.000 de euro sau ceva de genul ăsta, ca să cânt în emisiune. Când a ieșit pe post, m-a făcut Robbie Williams de România, că cine te crezi…

Nu ai voie să ai, ca jurnalist, genul ăsta de remarci. Adică tu poți să fii imparțial și atât.

Ea voia să vorbească despre… (n.r. – povestea dintre Augustin Viziru și Tania Budi). A fost o chestie, care iar m-a… A fost ceva acolo, dar nu vreau să mai discut, nu mai contează. (…)

Nu m-am împăcat cu Simona. (…) Oricum ce a făcut ea în direct… nu se face. Nu ai voie când ești om de presă să faci ce a făcut ea”, a spus Lucian Viziru.

Vezi și Lucian Viziru a luat o decizie drastică, după ce a trecut printr-o încercare cumplită, fiind suspect de infarct

Citește și:

Fiul lui Ștefan Bănică a împlinit 20 de ani! Ce îi transmite celebrul tată de ziua lui

Îl recunoști? Ce-au observat fanii în fotografia veche de peste 20 de ani!