S-a temut și se teme pentru viața lui, așa că a luat o decizie drastică. De trei zile nu mai fumează și speră că va reuși să se lase complet de viciu, pentru că vrea să-și vadă copilul crescând, a declarat el într-o emisiune la Pro TV.

Episodul prin care a trecut l-a obligat să se gândească la el și la viața lui și recunoaște că a avut inclusiv atacuri de panică. Dar cum a început totul: „Am zis că am ceva la stomac. M-am trezit cu niște dureri în capul pieptului, am zis că am mai avut așa ceva. M-am culcat, mi-a trecut cât de cât, m-am ridicat, m-am pus la masă, am băut apă, iar apoi au început durerile puternice, exact în capul pieptului. Durerile se duceau pe braț în stânga jos, am aflat ulterior că este semn de infarct.

Am ajuns la Spitalul de Urgență, unde am fost tratat foarte bine. Când enzimele au ieșit pozitive, am făcut pe mine, la figurat. Am zis că e groasă. M-au băgat într-un salon de terapie intensivă, unde eram monitorizat în permanență. Acolo au început atacurile de panică. În a treia noapte îmi era frică să adorm.”, a povestit el.

Momentan e bine, dar țigara trebuia să iasă din peisaj, recunoaște el. „Nu știu nici eu exact, trebuie să mai fac niște investigații. Inima mea arată bine, m-au ținut sub supraveghere o grămadă de vreme, m-au înțepat peste tot, mi-au făcut o grămadă de ecografii.

Mi-au zis că sunt bine în momentul acesta, trebuie să am grijă ce beau, ce mănânc.

Nu vreau să mor, să nu îmi văd copilul la majorat sau să nu îmi văd nepoții, să nu am ocazia să mă mai bucur de soția mea cât suntem tineri. Ar fi păcat, mai am lucruri de făcut, așa simt.

Fumam, recunosc. Nu foarte mult, jumătate de pachet pe zi, cred că e rezonabil. Mi-am propus să renunț, da, o să încerc. E mai important să îmi văd copilul mare și să mă bucur de familie decât să fumez ca prostul”, a adăugat fostul actor.

Vezi și Lucian Viziru e internat în spital de dinainte de Revelion. E suspect de infarct la numai 45 de ani

Citește și:

Celebrul artist Tobi Ibitoye a devenit din nou tătic. Primele declarații

Singurul lucru care o enervează pe Andreea Berecleanu la copiii ei: „E ceva ce nu pot controla”