Intervenția a decurs bine, iar acum, după cinci zile, jurnalistul a putut face primii pași. Cu această ocazie, a postat și o fotografie pe Facebook, acolo unde, de altfel, a fost foarte activ chiar și din spital.

”Prima poza in picioare, dupa cinci zile. Ia sa vedem, sperii pe cineva, asa fioros?”, a scris el în dreptul imaginii, unde privirea sa chiar asta sugerează.

https://www.facebook.com/photo?fbid=10218561380327727&set=a.1407384386622

Toată lumea îi urează sănătate, dar cineva observă, mai în glumă, mai în serios: ”Nu stiu unde s-a operat Lucian Mindruta, dar daca toti care se opereaza acolo seamana cu Mircea Radu dupa operatie e nasol! Hai sanatate!”.

Lucian Mîndruță glumea, zilele trecute, că a nimerit într-o perioadă proastă la spital, când nu ți se mai dau bani ca să spui că suferi de Covid. Nu mai sunt fonduri, explica el amuzat.

”Când lumea face Covid, eu fac hernie de disc. Aşa e când eşti early adopter: mergi pe ceva de nişă, nu pe soluţia cea mai populară să ajungi la spital! Notaţi, care vreţi să fiţi influenceri”, scria el din spital.

”Am ajuns în salon, mulţumesc tuturor pentru urări, sunt tare impresionat! Testul Covid a ieşit negativ, aşa că voi fi operat mâine de hernie.

Totuşi, înainte de asta am încercat să fac şi eu un ban şi-am întrebat asistenta unde mă adresez pentru plata. “Ce plată?” a întrebat ea. “Păi nu mă plătiţi să zic că am Covid, deşi n-am? Nu aşa se face la spital?” i-am răspuns eu. – “Hai dom’le, fiţi serios!” zice ea şi rade. “Înseamnă că nu va doare aşa tare dacă mai şi glumiţi”

Mda. E clar. Au terminat fondurile. Vezi, ce înseamnă ghinionul? Iar am venit la spartul târgului!”, a scris el în mediul online.

Jurnalistul se va întoarce la muncă luni, 7 septembrie.

Citește și:

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au sărbătorit un an de la nuntă. Anunțul făcut de vedetă

Diana Dumitrescu arată senzațional în costum de baie la un an de când a născut