În seara de 27 august, Lucian Mîndruţă a chemat Salvarea. Din declaraţiile sale neaşteptate reiese faptul că nu mai putea merge. Acesta a povestit totul pe o reţea de socializare, a publicat chiar şi poze din drumul spre spital:

”Când lumea face Covid, eu fac hernie de disc. Aşa e când eşti early adopter: mergi pe ceva de nişă, nu pe soluţia cea mai populară să ajungi la spital! Notaţi, care vreţi să fiţi influenceri.

Late edit: mă întreabă lumea de ce am luat ambulanţă privată. Pentru că ştiu că aia de la stat e superocupata cu alţii care au mai mare nevoie de ea. Pe mine doar mă doare atât de tare spatele încât nu mai pot merge….”, a scris el pe Facebook.

https://developers.facebook.com/docs/plugins/embedded-posts/?prefill_href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Flucian.mindruta%2Fposts%2F10218538650919506&__cft__[0]=AZUos4pvon_q9HnzOwazLlvK3LScAOylucyvDlCwMSylc7L3g7MOuFkk3APpmO8Nq4SUNoID-S6RbSiMIfjdXCqH6jQ6-5WM1SOIywROx6ulmjwXJYjtrsLcF4CjUv9hIck&__tn__=p%2CP-R#code-generator

Lucian Mîndruţă, operat de hernie de disc astăzi

Ulterior, acesta a venit cu mai multe precizări şi totodată le-a mulţumit celor care s-au preocupat de starea lui de sănătate.

”Am ajuns în salon, mulţumesc tuturor pentru urări, sunt tare impresionat! Testul Covid a ieşit negativ, aşa că voi fi operat mâine de hernie.

Totuşi, înainte de asta am încercat să fac şi eu un ban şi-am întrebat asistenta unde mă adresez pentru plata. “Ce plată?” a întrebat ea. “Păi nu mă plătiţi să zic că am Covid, deşi n-am? Nu aşa se face la spital?” i-am răspuns eu. – “Hai dom’le, fiţi serios!” zice ea şi rade. “Înseamnă că nu va doare aşa tare dacă mai şi glumiţi”

Mda. E clar. Au terminat fondurile. Vezi, ce înseamnă ghinionul? Iar am venit la spartul târgului!”,a scris el în mediul online.