El și-a rugat invitații să aducă jucării pentru ca apoi să le poată dona pentru copiii care nu au posibilitatea să se bucure de astfel de lucruri. „Dragilor, mâine fac 50 de ani. Și sărbătoresc într-un fel firesc pentru un om care nu se poate plânge de cum trăiește: Cerând cadouri pentru alții. Mâine, invitații mei vin fiecare cu câte o jucărie pentru un copil între 0 și 14 ani”, a scris Mândruță joi pe pagina lui.

„ Am dat în mintea copiilor.La propriu. Îmi  sărbătoresc ziua de nastere, cu baloane, clown, vopsit pe fata si Happy Meal. Si nu doar atat: nu vreau nimic pentru mine: toti invitatii au primit instructiuni sa aduca doar jucarii. Pentru copii intre 0 si 14 ani…)). Saptamana viitoare le impart, intre fundatii care se ocupa de copii necajiti. Poate si pentru ca stiu cum e sa nu ai jucarii la varsta asta! Puteti sa ma ajutati si voi…”, a mai spus acesta.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Și-a sărbătorit ziua în scop caritabil

Prietenii celebrului prezentator au răspuns invitației, printre care și multe vedete. Printre aceastea s-a numărat și Andreea Esca care a acceptat chiar să dea în mintea copiilor și să se lase pictată pe față. „La multi ani, Lucian! Tu n-ai dat în mintea copiilor, ai rămas un copil! Cu pasiuni, vise, idei, planuri, inocență, optimism, baloane, poftă de viață, suflet, umor, căldura, mărinimie! Ps. Toate cadourile vor ajunge la niste copii care au nevoie de noi!”, a scris Andreea pe pagina ei de facebook

 

Rezultatul inițiativei lui Mândruță a fost spectaculos și a depășit așteptările. Acesta a anunțat că a reușit să strângă 3.000 de lei pentru copii și o mașină plină de jucării. „În dimineata asta, masina mea e plina de jucarii. Va multumesc tuturor pentru ele. Am strans si 3000 de lei pentru rechizitele copiilor necajiti. A fost cea mai frumoasa aniversare din viata mea. Desi eu n-am primit absolut nimic…Si totusi, am primit dragostea voastra. Munca doamnelor de la McDonalds care au inteles ideea mea si au venit benevol de la mai multe locatii sa ma ajute. Si un tort. Pe care l-am inceput ieri seara, la petrecere in familie…). Pana la urma, ei sunt cel mai frumos cadou, facut de viata!”, a scris Lucian.

Citește și: