Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai asumate vedete din țara noastră. Diva a recunoscut de fiecare dată când și-a făcut o îmbunătățire fizică. Acum însă, deși nu regretă îmbunătățirile făcute, recunoaște și ea că unele aspecte sunt exagerate.

Într-un interviu extrem de sincer, blondina recunoaște faptul că a exagerat de-a lungul timpului cu anumite intervenții la care a apelat. Chiar dacă a fost criticată pentru aceste alegeri de foarte multe ori, aceasta nu a băgat în seamă gura lumii și a făcut întotdeauna ajustările pe care și le-a dorit. Totuși, se pare că a venit momentul în care Bianca Drăgușanu să-și dorească să obțină un look cât mai aproape de frumusețea naturală. Tot ptin ”artificii” va ajunge însă la această înfățișare.

Am tendința de a exagera, se vede pe mine!”

„Am mici chestii pe care consider că le-am exagerat, dar nu le regret, pentru că încerc să le corectez. Regretatul meu prieten, Călin Doboș, eram dependentă de el! Și acum am o prietenă foarte bună, care îmi este și prietenă, pe care o stresez lună de lună. Îmi fac drum, zbor la ea, la Cluj, sau vine ea la mine. Este doctorița mea de patru ani, mereu mi-aș face câte ceva și ea mă potolește și spune „Băi, oprește-te”. Zic „Băi, nu mi-am mai făcut o anestezie generală, să mai tai”.

Vorbind de retușuri și exagerări, am tendința de a exagera, se vede pe mine! Dar în exagerarea mea, în momentul de față, îmi doresc să remediez toate lucrurile care mi se par deja exagerate.”, a declarat Bianca Drăgușanu, în cadrul emisiunii Cancan Exlusiv.

bianca-dragusanu-isi-micsoreaza-sanii-si-buzeleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Nu regretă alegerile făcute, dar…: ”Îmi doresc să remediez toate lucrurile care mi se par deja exagerate”

Chiar dacă deja a început demersurile pentru a-și micșora atât buzele, cât și sânii, diva spune că nu regretă nicio clipă deciziile luate în trecut. Toate acestea au contribuit la persoana care a devenit astăzi și au făcut-o să se simtă frumoasă și încrezătoare. Măcar pentru o vreme.

„Mi-am făcut foarte multe lucruri. Majoritatea operațiilor mele estetice sunt unele reușite. Sunt chestii pe care nu le-aș mai face, cum ar fi sânii atât de mari, dar din dorința de a fi mai frumoasă, m-aș mai croșeta.(…)

Nu regret că mi-am făcut buzele mari, pentru că am dat trendul. Nu regret că mi-am scos din buze, din nou, pentru că am dat trendul, toată lumea a început să își scoată din buze. Sunt experiențe care m-au ajutat să fiu o variantă mai bună a mea.”, a continuat blondina.

Bianca Drăgușanu și-a dat jos dantura din cauza diabetului. Cu ce problemă se confruntă vedeta și care e cauza

În ianuarie își micșorează bustul

În final, vedeta spune că a început să înțeleagă din ce în ce mai mult în ce constă frumusețea – naturalul – , dorindu-și și ea să se apropie cât mai mult de această idee. Tocmai din acest motiv, în prima lună din anul 2024 aceasta și-a propus să aibă parte de o schimbare semnificativă la nivelul bustului.

„Acum, da, cred că în ianuarie o să fac o micșorare, pentru că nu se mai poartă. Nu mai este in, este out!

Am început să înțeleg că femeile care o duc mai spre natural sunt mai frumoase. Întotdeauna, naturalul va câștiga în fața superficialității, chiar dacă nu sunt eu în măsură să vorbesc, dar am început să fac lucruri.

Da, micile ajustări te ajută, dar făcute într-un fel în care să nu te dezavantajeze.”, mai spune ea la 41 de ani, mamă a unei fetițe de 7 ani.

Vezi și Ce spune Cătălin Botezatu despre femeile operate: „Toate buzele sunt ca două rațe”. Atac și la fosta iubită, Bianca Drăgușanu

Citește și:

Adriana Bahmuțeanu și fostul soț, un nou proces cu scandal. Bruneta l-a dat în judecată după ce ar fi fost violent cu ei. Cel mic vrea să se mute cu ea. Prigoană contraatacă!

Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel, actori într-un nou serial de comedie