Anunțul a fost făcut plecând de la site-ul și magazinul de haine pe care îl promova Oana pe rețelele de socializare. Inițial, aceasta a vrut să-și infomeze fanii că nu mai are niciun amestec în acaestă afacere, dar a sfârșit anunțând despărțirea.

A anunțat că Marius Elisei a plecat cu afacerea familiei, iar ea nu a mai avut ce să facă.

În urmă cu puțin timp, Oana Roman a anunțat pe pagina sa de socializare că că proiectul cu haine pe care l-a avut și pe care l-a promovat intens pe contul său de socializare a fost pe numele lui Marius Elisei.

Ea s-a ocupat de promovarea produselor, în timp ce toate actele erau făcute pe numele soțului ei. Deși mărturisește că niciodată nu s-a pus vorba în neîncredere, iată că acum soțul său a decis să pună punct mariajului și totodată să ia cu el și proiectul în care ea s-a implicat atât de mult timp!

”Eu nu am avut niciodată o implicare în actele societății care era în spatele acestui proiect, am mers pe încredere. Am muncit din prima zi, a fost pe profit din prima săptămână datorită vouă… Nu a fost îndeajuns.

Eu am considerat că e un proiect comun de familie, se pare că am fost singura care am gândit așa. Nu s-a mai putut altfel. Am hotărât să închei, firma, site-ul a rămas pe numele soțului meu. Nu am avut niciun câștig de pe urma acestui proiect. El va continua nu știu sub ce formă, dar nu mai am nicio legătură cu acest proiect.”, a spus Oana Roman pe contul său de socializare.

Soțul vedetei a plecat de acasă cu afacerea familiei

Vedeta a ținut să precizeze că această decizia nu a fost a ei, dar că pur și simplu nu a mai avut e face, văzându-se în fața faptului împlinit.

”Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorința mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns.” , povestește Oana Roman.

Totodată, vedeta a ținut să-și informeze fanii că de acum este o mamă singură și va face tot ce e posibil pentru a-și putea crește fetița și să se concentreze pe educația acesteia. E horărâtă să-și trăiască și ea viața frumos, în lipsa lui Marius Elisei.

”Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieții profesionale, cât și personale. Cred că e cea mai bună decizie și cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am și să-mi văd de viața mea”, a mai spus Oana Roman în mai multe postări de pe Insta Story.

Vedeta a menținut pe tot timpul comunicării sobritatea, folosind termeni civilizați. La un moment dat, se vede că abia ăși poate abține lacrimile, dar la final reușește să schițeze un zâmbet, semn că este o femeie puternică, care va trece și peste acveastă încercare.

Vezi și Oana Roman nu mai divorțează? Mesajul pentru Marius Elisei a lăsat pe toată lumea cu gura căscată

Citește și:

O vedetă imensă, de peste ocean, s-a oferit să-i facă un copil lui Mihai Bendeac. Răspunsul lui e un șoc!

Brad Pitt a împlinit 57 de ani! Chip de basm, viață de film! Ce caraghios era când era mic!