Vestea a venit ca un șoc, mai ales că Victor Cornea avea doar 20 de ani când I s-a născut băiatul.

Iubitul Andreei Bălan susține că nu și-a ascuns niciodată copilul, iar acum a dat și primele detalii despre acesta și despre mama lui Luca. Iată, prin urmare, că mult mai multe lucruri decât se știa îi leagă pe Victor Cornea și pe Andreea Bălan.

„Am o relație foarte bună cu el, cu copilul meu, Luca, dar și cu mama lui, Irina, o fată pe care am cunoscut-o cu ceva vreme în urmă, pe când eram mult mai tânăr.

Irina este bucureșteancă și am avut o poveste frumoasă de dragoste, cândva. Așa a fost situația atunci, eu am stat mult timp în Statele Unite în acea perioadă…

Am avut o relație bună, dar am decis să o luăm fiecare pe drumul lui, cu propria lui carieră!”, a declarat Victor Cornea pentru cancan, luând pe toată lumea prin surprindere.

Iată de ce Voctor era așa de priceput în relația cu cele două fiice ale iubitei sale!

”Luca are 10 ani, este clasa a V-a și stă cu mama lui în București și ales să joace fotbal, iar nu tenisul de câmp, după modelul meu. Nu l-am constrâns, ba chiar l-am ajutat să se înscrie la Dinamo, la o grupă de copii, un club la care de altfel activez și eu.

Vă asigur că mă înțeleg foarte bine cu băiatul meu, nici vorbă de a-mi uita de îndatoririle ce-mi revin.”, a declarat Victor Cornea, conform sursei citate.

Victor Cornea susține că nu și-a ținut ascuns băiatul

Chiar dacă nimeni nu știa această informație despre actualul iubit al Andreei Bălan, sportivul susține că nu a intenționat nicio clipă să-și țină copilul ascuns. Băiatul a fost prezent la toate petrecerile aniversare din viața tatălui său și a actualei iubite, mărturisește tenismenul.

“Luca a fost și la ziua mea de naștere și a fost prezent și la ziua Elei (n.r. fiica Andreei Bălan, sărbătorită zilele trecute). Se înțelege bine și cu Ela, așa că nu există probleme!

Nu înțeleg deloc de unde vin anumite acuze la adresa mea, pe acest subiect, mai ales că nu am ascuns niciodată copilul…”, a continuat acesta.

Cu toate acestea, pe contul său de Instagram nu apare nicio fotografie în care să fie și Luca.

baiat-victor-corneaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Andreea Bălan, surpriză memorabilă la aniversarea lui Victor Cornea: „Azi e ziua sufletului pe care îl iubesc”. Imaginile momentului cu cei doi îndrăgostiți

Imagini cu Luca pot fi însă văzute pe contul de Instagram al Andreei Bălan. Luca e un băiat brunet, cu părul mai lung, și seamănă bine cu tatăl său. În imaginile postate de cântăreață e îmbrăcat în tricou negru și e cel mai înalt dintre copii, el fiind și cu trei ani mai mare decât Ella, prima născută a cântăreței.

În prima dintre imaginile din galerie, Luca e al treilea din stânga.

Andreea Bălan, extrem de fericită în brațele lui Victor Cornea

Cu siguranță Andreea Bălan știa despre copilul iubitului ei, dar a ținut această informație pentru ea, bucurându-se de relația ei și de bărbatul iubit. Iată ce spunea nu demult blondina despre Victor Cornea și felul în care acesta a intrat în viața ei.

Ce spune Victor Cornea despre diferența de vârstă dintre el și Andreea Bălan: „Asta îmi dă foarte mare încredere în noi”. Artista e cu 10 ani mai mare!

„Universul mi-a dat fix ceea ce-mi doream. Multă iubire și o persoană foarte potrivită pentru mine.

Vi se pare că eu arăt de vârsta mea? Eu arăt cel puțin cu 10 ani mai tânără și atunci nu se simte, nu se vede și întotdeauna am simțit că voi fi cu cineva mai tânăr decât mine, așa am simțit în manifestările și meditațiile mele.

Mă simt foarte tânără, deși am o experiență vastă. Eu, ca și suflet, sunt foarte tânără și copilăroasă.”, declara Andreea Bălan la Antena Stars.

Vezi și Andreea Bălan a trăit un adevărat șoc când a ajuns acasă la părinții lui Victor Cornea: „Atunci am realizat…” Dumnezeu sau energiile bune îi răspunseseră rugăciunilor!

Citește și:

Cum a slăbit Andreea Marin 14 kg vara aceasta: „Medicul cardiolog avea dreptate”. Și-a etalat noua siluetă la Chișinău, într-o rochie superbă

Tatăl Ancăi Țurcașiu, pentru prima oară la TV, a făcut confesiuni despre soția lui: „Am fost 40 de ani împreună”. Ce a moștenit solista de la regretata ei mamă