La patru luni de la divorțul de Oana Roman, Marius Elisei și-a pus inima pe tavă într-o emisiune TV, declarând răspicat că încă o iubește pe Oana Roman și că în fața lui Dumnezeu încă se consideră căsătorit cu ea.

Cea mai bună veste, pentru el, anul acesta, ar fi împăcarea cu fosta soție, a mai spus el. Este însă conștient de faptul că nu poate obține peste noapte iertarea femeii iubite, însă este determinat să demonstreze că s-a schimbat și că merită încrederea Oanei.

„La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva.

Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani.

Pot să spun că da (dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț – n. red.). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine.

Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte”, a spus Marius Elisei pentru Antena Stars.

Marius Elisei nici măcar nu speră la o nouă căsătorie cu Oana. Îi e de ajuns doar să formeze din nou un cuplu cu cea care i-a născut o fetiță.

„Din punctul meu de vedere, nu trebuie neapărat să fii legat printr-un act. Este suficient că suntem legați în fața lui Dumnezeu, pentru că s-a ținut o slujbă și acea legare în fața Domnului nu ai cum s-o rupi. În fața Domnului încă suntem căsătoriți.

Da, eu îmi doresc din toată inima (o împăcare, să fie o familie unită – n. red.). Acum, să vedem, nu știu. Eu sper că și ea, dar probabil că na, nu atât de repede, dar om vedea.

Da (împăcarea ar fi cel mai frumos lucru care i s-a întâmpla anul acesta – n. red.). Cred că în adâncul ei, da, își dorește, cred, bănuiesc. Probabil e prea… să nu ia o decizie prea pripită. Și probabil că mai analizează sau nu știu ce-și dorește, cum vrea să pună problema”, a continuat Marius Elisei.

Vezi și Ce spune Marius Elisei după ce s-a scris că ar avea o nouă iubită și că ar fi lăsat-o gravidă

Citește și:

Cum arată mama Valentinei Pelinel. De aici a moștenit fostul model frumusețea!

Ce se întâmplă cu Margherita după scandalul creat de fratele său? Dezvăluirea făcută chiar de mama ei