În urmă cu o săptămână, Daniel Onoriu și-a surprins fanii, atunci când a anunțat că el și Isabela divorțează. Ulterior, pilotul a revenit asupra declarațiilor și a spus că totul a fost o strategie de marketing, pentru a atrage sponsori. Cu toate acestea, acum, vedeta a mărturisit că a fost părăsit și că soția lui nu îl iubește. Anunțul a fost făcut în urmă cu o oră, și nimeni nu știe dacă chiar așa stau lucrurile sau e, din nou, o strategie de marketing.

A anunțat de două ori divorțul, în decurs de doar o săptămână!

Cu doar o săptămână în urmă, Daniel Onoriu făcea un anunț neașteptat. După ce Isabela l-a îngrijit și a fost tot timpul lângă el în cele 55 de zile în care a fost comă, lucru pentru care, recent, spune că este extrem de recunoscător, pilotul de curse a spus că divorțează.

Motivul ar fi fost faptul că soția lui nu îl apreciază și nu îi susține pasiunea. Totuși, a revenit asupra declarațiilor și a spus că totul a fost o „strategie de geniu”, pentru a fi mediatizat și a atrage sponsori.  

Daniel Onoriu a mărturisit că deși a fost nemulțumită, Isabela a acceptat situația și că totul este bine între ei.

Soția lui Daniel Onoriu, primele declarații după ce soțul ei a anunțat că divorțează

Se pare, însă, că situația nu este chiar atât de simplă, iar marți, 30 august, pilotul a anunțat, din nou, pe Instagram, ca mariajul său a ajuns la final.

Care sunt motivele divorțului

Daniel Onoriu susține că a fost părăsit și că a făcut totul pentru a păstra aparențele. A afirmat că motivele invocate anterior pentru divorț sunt cât se poate de reale și, în ciuda sprijinului pe care soția sa i l-a acordat în spital, este de părere că ea nu îl iubește.

„Am fost părăsit. Tot ce am făcut cu ceva timp în urmă a fost o idee venită pe moment ca să scap de acuze.

A fost real motivul divorțului, dar am încercat să-l ascund, creând o scăpare. Soția mea actuală nu mă iubește, nu apreciază gesturi și cel mai dureros e că nu vrea să îmi facă un copil măcar”, a scris Daniel Onoriu în postare.

Pilotul a declarat că îi dorește tot binele din lume Isabelei și că a fost cea mai frumoasă, harnică și curată femeie din viața lui, dar că asta nu a fost de ajuns pentru ca relația să funcționeze.

„DA! M-a îngrijit în spital ca nimeni altul. Dormea în mașina. Nu mai intra în casă pentru că mă vedea. M-a spălat în baie când eram în scaun cu rotile, m-a îngrijit…”, a adăugat Daniel Onoriu.

Daniel Onoriu a afirmat că nu crede că se va mai căsători vreodată, însă își dorește ca viitoarea parteneră să-l aprecieze și susțină.

„Urmează divorțul. Nu știu dacă mă voi căsători vreodată, dar, cu siguranță, o să-mi fac o iubită care să mă merite și care să mă iubească.

Nu dau multe detalii, dar o să am grijă de ea, oferindu-i tot ce își dorește când o să am și îi doresc tot binele din lume și să fie fericită”, a mai spus pilotul.

Citește și:

Nadine, despre perioada când era dependentă de alcool: „Aveam nevoie de câteva sticle de vin pe zi”

Carmen Brumă, adevăruri dureroase! Ce căuta goală, în balcon, la minus 35 de grade. Mama ei a găsit-o!