La scurt timp după ce Claudia Pătrăşcanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, ea și mama soțului ei și-au spus cuvinte grele, însă se pare că acum doamna Bădălău a trecut de partea artistei și este foarte supărată pe fiul ei.

Mama lui Gabi Bădăşău ar fi trecut de partea Claudiei, potrivit Antena Stars, chiar dacă până acum cele două au fost la cuţite. Se pare că mama lui Gabi Bădălău nu o acceptă pe Bianca Drăguşanu şi vrea ca fiul ei să stea departe de blondină. Doamna Rodica Bădălău ar vorbi foarte mult, în ultima perioadă, cu copiii şi ar încerca să comunice şi cu Claudia, prin intermediul lor. În schimb, se pare că fiul milionarului ar cam fi uitat de familie, iar părinţii lui ar fi tare supăraţi pe el pentru că nu s-ar mai ocupa de restaurantul familiei şi mai ales pentru faptul că s-ar fi mutat din apartamentul său din Bucureşti şi ar sta într-un Penthouse închiriat, unde ar vrea să se mute şi cu Bianca Drăguşanu. Mai mult pentru acest moft, el scoate din buzunar peste 3600 de euro pe lună pentru chiria locuinței de lux.

În cadrul unui interviumai vechi pentru Antena Stars, cântăreaţa a vorbit despre motivele pentru care tatăl copiilor săi refuză să divorţeze. Totodată, vedeta a mărturisit faptul că în prezent nu îşi doreşte decât să aibă parte de linişte pentru a putea să îşi crească în continuare copiii.

Mai mult decât atât, Claudia Pătrăşcanu a dat detalii despre ultimele discuţii pe care le-a avut cu afaceristul.

”Nu vezi că ceva se întâmplă? Da, nu vrea să-mi dea divorțul, asta este! Nu vrea! De ce? Întrebați-l pe el! El nu vrea nici divorțul, nici nu se mai însoară, nici el nu știe.

Nu știu ce vrea, dar eu știu ce vreau. Vreau să-mi cresc copiii liniștită, să-mi fie bine, să vină să-i vadă ori de câte ori vrea. Da, am vorbit și despre relația lui cu Bianca Drăgușanu”, a declarat Claudia Pătrășcanu.

De asemenea, artista a dat de înţeles că fostul său partener ar avea încă sentimente pentru ea, iar acesta ar fi unul dintre motivele pentru care nu au divorţat încă.

Citește și:

Interviu EXCLUSIV Minelli: ”Am avut momente în care mi-am dorit să renunț la muzică”

Lidia Buble și-a adus în România iubitul cubanez. Cum s-au fotografiat cei doi?