Vineri, Louis și Marie se vor căsători într-o ceremonie civilă privată, într-unul dintre saloanele palatului prințului. După ceremonia religioasă va urma o recepție privată, sâmbătă seara.

Ceremonia religioasă a lui Louis va avea loc sâmbără dimineață, la catedrala Sf. Nicolae, care nu a mai fost folosită de familia regală de la nunta istorică a lui Grace Kelly cu prințul Rainier II, în 1956. De altfel, a fost aleasă tocmai pentru a-l omagia pe bunicul său, a explicat Louis.

Tot aici au avut loc funeraliile prințesei Grace, în 1982, și ale prințului Rainier, în 2005.

Louis, fiul lui Stephanie cu primul soț, bodyguardul regal Daniel Ducruet, lucrează pentru echipa de fotbal din Monaco, el ocupându-se de recrutarea sportivilor.

Deși nu are un titlu oficial, Louis, cel mai mare dintre cei trei copii ai lui Stephanie și nepotul principelui Albert, este al 15-lea în ordinea succesiunii la tron.

Mireasa, Marie, se ocupă cu organizarea de evenimente. Tot ea este și cea care a organizat nunta. Nu a dat amănunte despre nuntă, dar a dat asigurări că vor fi ceva surprize.

Rochia miresei a fost concepută de sora mierului, Pauline Ducruet. Cealaltă soră a mirelui, Camille Gottlieb, va fi domnișoară de onoare.

Cupul și-a anunțat logodna în februarie 2018. Relația durează din 2011, când s-au întâlnit într-un club de noapte din Cannes. Atunci au descoperit că sunt colegi. Marie, crescută în Nisa, și Louis spun amândoi că a fost ”dragoste la prima vedere”.

Nunta are loc la puțină vreme după un eveniment similar. Luna trecută, verișoara lui Louis, Charlotte Casiraghi, s-a căsătorit cu Dimitri Rassam, cel cu care avea o relație de ceva vreme.

Vezi și Nepoata lui Grace Kelly s-a măritat. Ce omagiu frumos i-a adus bunicii sale. A topit inimile tuturor

Citește și: