Nunta a adunat toată spuma principatului, fiind o etalare a luxului, dar și a bunului gust. Mirii au zâmbit încontinuu, părând extrem de îndrăgostiți.

Prima dintre festivități a fost o cereminie civilă privată, într-unul dintre saloanele palatului unde locuiește prințul. Ceremonia religioasă a avut loc la catedrala Sf. Nicolae, care nu a mai fost folosită de familia regală de la nunta istorică a lui Grace Kelly cu prințul Rainier II, în 1956. De altfel, a fost aleasă tocmai pentru a-l omagia pe bunicul său, a explicat Louis.

Tot aici au avut loc funeraliile prințesei Grace, în 1982, și ale prințului Rainier, în 2005.

Anterior nunții, mirii au dat petrecri. Mai cu seamă mireasa pare să se fi distrat de minune, ea postând pe contul de Instagram mai multe fotografii din Las Vegas, acolo unde s-a distrat cu prietenele.

mirii au fost extrem de fericitiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Mireasa, Marie, se ocupă cu organizarea de evenimente. Tot ea este și cea care a organizat nunta. Rochia de mireasă i-a fost concepută de către una dintre surorile lui Louis, devenită cumnată.

Cealaltă soră a mirelui a fost domnișoară de onoare la nuntă.

Louis, cel mai mare dintre cei trei copii ai lui Stephanie și nepotul principelui Albert, este al 15-lea în ordinea succesiunii la tron. Fiul lui Stephanie cu primul soț, bodyguardul regal Daniel Ducruet, Louis lucrează pentru echipa de fotbal din Monaco, el ocupându-se de recrutarea sportivilor.

Cupul și-a anunțat logodna în februarie 2018. Relația durează din 2011, când s-au întâlnit într-un club de noapte din Cannes. Atunci au descoperit că sunt colegi. Marie, crescută în Nisa, și Louis spun amândoi că a fost ”dragoste la prima vedere”.

Nunta a avut loc la puțină vreme după un eveniment similar. Luna trecută, verișoara lui Louis, Charlotte Casiraghi, s-a căsătorit cu Dimitri Rassam, cel cu care avea o relație de ceva vreme.

Vezi și Va fi nuntă la palat! Fiul prințesei Stephanie de Monaco se căsătorește. A ales o catedrală plină de simboluri

Citește și:

Vezi şi Golden Gate National Recreation Area, San Francisco – unul dintre cele mai mari parcuri din lume!