În urmă cu aproape trei ani, Lorenzo Lazo devenea văduv. Femeia care i-a fost alături vreme de aproape un deceniu i-a murit în brațe, Edith Gonzalez fiind răpusă de cancer, boala cu care s-a luptat în ultimii ani. Însă, acesta a reușit să treacă despre pierderea suferită și și-a refăcut viața lângă o femeie mai tânără cu 24 de ani decât el, dar care seamănă izbitor cu fosta lui soție.

La aproape un an de la moartea lui soție sale, el și-a regăsit fericirea în brațele artistei Lourdes Pelaez. Cei doi au petrecut sărbătorile de iarnă în SUA, în San Francisco, și par mai îndrăgostiți ca oricând. Lorenzo și iubita lui s-au fotografiat în fața bradului de Crăciun, dar și la Golden Gate din San Francisco pentru a le ura fanilor un an cât mai bun, cei doi afișând de fiecare dată un zâmbet uriaș pe față.

lazo si actuala iubitaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Lourdes l-a făcut din nou pe Lorenzo să zâmbească, după ce acesta a fost dărâmat de pierderea lui Edith Gonzalez. Despre relația lui s-a aflat chiar de la el. Lazo a publicat o fotografie în care apare alături de noua lui iubită. „O lume întreagă se naște când doi oameni se sărută”, a scris el în dreptul fotografiei cu pricina.

Noul cuplu s-a afișat pentru prima oară la sfârșitul anului trecut, când a mers la o expoziție la Van Gogh Alive Mexico.

Lourdes Pelaez, care este pictoriță de meserie, are 45 de ani, trăiește în Guadalajara și este mamă a patru copii.

Lorenzo și Edith Gonzalez au fost căsătoriți timp de nouă ani și omul de afaceri i-a fost alături partenerei sale în cele mai grele momente, în lupta acesteia cu cancerul. Acesta a avut foarte multă grijă de fiica actriței și a tratat-o ca pe fiica lui, însă, din păcate, după moartea lui Edith, Constanza a trecut în grija tatălui ei biologic.

Cunoscuta actriţă de telenovele Edith Gonzalez a murit la vârsta de 54 de ani, într-un spital din Mexico City, pe 13 iunie 2019. Vedeta, celebră mai ales pentru rolul din „Salome”, fusese diagnosticată în 2016 cu cancer ovarian şi a suferit mai multe intervenţii chirurgicale prin care i-au fost extirpate ovarele şi uterul. Din păcate, boala a recidivat într-un mod violent și medicii nu au mai putut să facă nimic pentru ea.