Starul s-a căsătorit în 2011 pentru a cincea oară, cu Shawna Craig (31 de ani). Cei doi s-au întâlnit în decembrie 2009, iar două două luni de întâlniri au decis să-și ducă relația la un alt nivel. Ei s-au logodit, iar un an mai târziu au mers în fața altarului și și-au jurat iubire, pe 1 mai 2011. Cei doi nu au copii împreună, dar Lorenzo are șase copii din căsniciile anterioare. Mai mult, el a reușit să socheze pe toată lumea, în urmă cu doi ani când a anunțat că soția lui îi va aduce pe lume un nepoțel.

Citește și: Viața micului prinț George, în pericol. Ce se intâmplă la școala unde învață băiețelul regal

 

Soția lui este superbă

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Deși părea o glumă, Shawna a decis să o ajute pe fiica lui Lorenzo,  Shayne Lamas, fostă concurentă în emisiunea Bachelor, să devină mamă, fiind mamă surogat pentru nepoțelul ei. Ea l-a adus pe lume pe nepoțelul soțului ei pe 4 iulie 2015, acesta fiind numit Lyon Lamas-Richie.

Shayne și soțul ei, Nik Richie, nu reușeau să devină părinți și astfel Shawna a declarat că îi ajută bucuroasă. Mult mai tânără soție a lui Lorenzo Lamas, care este superbă,  se pare însă că nu are de gând să devină și ea mămică, iar ea și celebrul actor se pare că se înțeleg de minune, iar mariajul lor este foarte solid. Shawna este extrem de frumoasă, iar imaginile pe care le postează pe contul ei de instagram sunt foarte apreciate de internauți.

Citește și: